Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi SEAT Leon

Redizajnirani SEAT Leon stigao na hrvatsko tržište

01.19.2017

Redizajnirani SEAT Leon stigao na hrvatsko tržište Uz ponudu financiranja na tri rate uz 0% kamata

Velika Gorica, 19/01/2017. - Ovih dana u sve ovlaštene SEAT salone u Hrvatskoj stigao je redizajnirani SEAT Leon, čime se nastavlja SEAT-ova ofenziva predstavljanja noviteta koja će se protegnuti i u ovu godinu s novom generacijom Ibize, te Arona crossoverom.

Redizajnirani SEAT Leon ima elegantniji i dinamičniji dizajn, što je vidljivo u novim branicima i prednjoj rešetki. Novi Leon iznutra je pun novih tehničkih i funkcionalnih značajki. Spomenimo samo električnu parkirnu kočnicu, te KESSY (sustav ulaska, izlaska i pokretanja vozila bez ključa). Što se tiče motorizacije, novost je 1.6 TDI motor sa 115 KS.

Uz postojeće varijante opreme Reference, Style i FR, novi Leon sad nudi i XCELLENCE razinu opreme.

Naravno, i redizajnirani Leon ima svoju CUPRA verzija koja je već dostupna za narudžbe i na hrvatskom tržištu. Cupra ima motor s 300 ks što je najjači motor SEAT-a serijske proizvodnje, a novost je i ta da je Cupra u Leon ST verziji dostupna i s 4Drive pogonom.

Kao dodatna pogodnost, kupcima se nudi mogućnost kupnje vozila na tri rate uz 0% kamata putem Porsche leasing financiranja. Na taj način kupci plate 1/3 cijene i voze odmah, a ostatak u sljedeće dvije godine, ali uz 0% kamata.*

 

 

* Primjer izračuna i uvjeti: Informativna ponuda Porsche leasing d.o.o. u tarifi "3/3 SEAT 01/2017." za financiranje u valuti EUR (obračunato po prodajnom tečaju RBA za devize na dan 17.01.2017.) putem financijskog leasinga. Cijena vozila: 156.528,72 kn; trajanje ugovora: 24 mj.; učešće: 33,33%; godišnja rata: 51.610,40 kn; otkupna rata: 1.140 kn; trošak obrade i kamata: 0%; ukupna naknada za leasing: 156.528,72 kn. Ova tarifa se ne može kombinirati s drugim tarifama Porsche leasinga niti drugim SEAT i club SEAT promo ponudama. Tarifa ne vrijedi za modele Ibiza Reference i Max, te za Atecu Reference. Količina vozila u ponudi za tarifu je ograničena. Slika automobila je simbolična. SEAT Leon, kombinirana potrošnja goriva 4,0 - 7,2 l/100 km, kombinirana vrijednost emisije CO2 105 - 164 g/km.