Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Portfelj marke nastavlja rasti

SEAT jača svoju SUV ofenzivu trećim modelom

03.23.2017

SEAT jača svoju SUV ofenzivu trećim modelom Portfelj marke nastavlja rasti

/ Novi SUV bit će pozicioniran u segmentu iznad Atece i postat će perjanica marke SEAT
/ Automobil u verzijama s 5 i 7 sjedala dolazi u prodaju krajem 2018. godine
/ Dizajnirat će se i razvijati u Barceloni, a proizvoditi u pogonu u Wolfsburgu, samom srcu Volkswagen koncerna

Velika Gorica, 23. ožujka 2017. godine - Ponuda modela marke SEAT postaje sve veća. Ofenziva proizvoda, koja je otpočela s modelom Ateca, nastavlja se kompaktnim crossoverom Arona krajem 2017. godine, te upravo najavljenim lansiranjem trećeg SUV-a koji će postati perjanica marke SEAT. Ovaj novi SUV bit će pozicioniran u segmentu iznad uspješne Atece, imat će verzije s 5 i 7 sjedala te će doći u prodaju krajem 2018. godine.

Predsjednik marke SEAT Luca de Meo izrazio je svoje zadovoljstvo s novim SUV-om: "Ovaj automobil privući će nove kupce i poboljšati imidž marke. Dizajnirat će se u Barceloni, a proizvoditi u Njemačkoj. Proizvodnjom novog SUV-a u Wolfsburgu, samom srcu koncerna, ojačat će se veze između tvrtki SEAT i Volkswagen."

Novi SUV marke SEAT produžit će ofenzivu novih modela i nakon 2017. godine te će doprinijeti daljnjem poboljšanju financijskog rezultata tvrtke u nadolazećim godinama. Ovaj model najavljen je danas, tijekom prezentacije godišnjih rezultata marke SEAT. S operativnom dobiti od 143 milijuna eura tvrtka je u 2016. godini zabilježila najbolji rezultat u svojoj povijesti.