Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Posebna ponuda

Novi SEAT LEON uz 6.000 kn bonusa

03.30.2017

Tek što je stigao u sve ovlaštene SEAT salone početkom godine, redizajnirani Leon već izaziva znatan interes, što zbog svoje vrhunske tehnologije, što zbog još elegantnijeg i dinamičnijeg dizajna.

Na sve to dodali smo još jedan razlog više da dođete k nama i upoznate Leon.

Svi koji financiraju kupnju putem Porsche leasinga i njihove tarife "ADUT U RUKAMA" dobivaju ekstra bonus na Leon modele od 6.000 kn*

 

Više informacija potražite u ovlaštenim SEAT salonima.

* Bonus vrijedi za financiranje putem tarife Porsche leasinga "ADUT U RUKAMA 01/2017." koja uključuje financijski bonus na nabavnu vrijednost novih vozila marke SEAT, za modele IBIZA/TOLEDO u najmanjem iznosu od 3.000 kn, za modele LEON/ATECA/ALHAMBRA u najmanjem iznosu od 6.000 kn s PDV-om. Ove tarife se ne mogu kombinirati s drugim tarifama Porsche leasinga i traju do 30.06.2018. U slučaju prijevremenog prestanka Ugovora zbog nedostizanja minimalnog trajanja Ugovora od 48 mjeseci računajući od početka tijeka Ugovora, PL ima pravo obračunati i naplatiti primatelju leasinga razmjeran dio naknade štete na ime visine iznosa financijskog bonusa i to ovisno o ostvarenom trajanju Ugovora (primjerice: uslijed prestanka Ugovora raskidom nakon isteka 30.-tog mjeseca od početka tijeka Ugovora, PL-u pristoji pravo na naknadu štete u visini 18/48 ukupnog odobrenog financijskog bonusa). Ponuda se ne može kombinirati s ostalim SEAT i club SEAT promo ponudama. Kombinirana prosječna potrošnja goriva: modeli Leon 4,0 - 7,2 l/100 km, Kombinirane prosječne vrijednosti emisije CO2: modeli Leon 105 - 164 g/km; Slike automobila su simbolične.