Moderni SEAT e-HYBRID modeli dostupni uz mogućnost državnog poticaja od 40.000 kn i MOON punjač za svakog kupca

SEAT e-HYBRID modeli donose naprednija rješenja za moderan život. Prelazak na električnu mobilnosti znači usmjeriti pogled u budućnost i na ekološki prihvatljiviji i udobniji način kretanja uz manje buke. Naši plug in hibridi predstavljaju kombinaciju veće ekološke prihvatljivosti, manje emisije CO2, atraktivnog dizajna i užitka u vožnji.

Iskoristite priliku za kupnju SEAT Tarraco e-HYBRID, te SEAT Leon i Leon Sportstourer e-HYBRID modela po nikad atraktivnijim uvjetima:

  • Mogućnost iskorištavanja državnih poticaja za kupnju hibridnih modela u iznosu od 40.000 kn*
  • Dodatno svaki kupac dobiva MOON punjač za vozilo*

Na raspolaganju vam stoje naši ovlašteni SEAT trgovci za sve uvjete i detalje ponude, a dodatne informacije možete naći i na donjim poveznicama.

Otkrijte više o elektrifikaciji i hibridnim modelima marke SEAT

Konfigurirajte odmah svoj SEAT e-HYBRID model po želji, te saznajte više o cijenama i opremi koje vam nudimo na SEAT konfiguratoru

(cijene na Konfiguratoru su izražene bez državnih poticaja)

Više detalja o državnim poticajima i uvjetima njihovog iskorištavanja možete saznati na službenim stranicama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

* U akciji se dobiva uređaj MOON Wallbox snage punjenja do 11 KW (izlazna snaga ovisi u priključku električne energije u kućanstvu), a ponuda za MOON vrijedi od 01.06. do 31.08.2021..Odobravanje poticaja je isključivo u  nadležnosti Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, te postoji mogućnost da Fond nakon pregleda dokumentacije s prijave na Javni poziv ne odobri poticaj. Za državne poticaje, iznos, ograničenja, rokove i sve ostale detalje vrijede uvjeti iz Javnog poziva objavljenog od strane Fonda. Slike punjača i automobila su simbolične i sadrže dodatnu opremu.