Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
DIZAJN

Inženjeri ljepote

U izradi naših modela važan je svaki detalj: kada vrijednosti marke i karakter modela poprime oblik, tada dizajnu dajemo značenje. To odražava našu ljubav prema ljepoti i savršenstvu.

KOLO UPRAVLJAČA

Veza između čovjeka i stroja

Vi i vaš SEAT preko kola upravljača postajete jedno. Kolo upravljača je sučelje za naredbe i mjesto koje osigurava pristup brojnim mogućnostima koje vam vozila nude. Stoga ih promatramo kao umjetnička djela ručne izrade.

Proces dizajna

Snovi postaju stvarnost

1
2
3
4
1
Od skice do studije

Svako umjetničko djelo započinje crticom na papiru, a u svaku od njih naši stručnjaci unose svo svoje znanje i inspiraciju. Nova SEAT Ateca naš je ambiciozni korak prema budućem dizajnerskom pravcu i savršeno izražava evoluciju naših dizajnerskih kriterija.

2
Oblikovanje savršenstva

Nakon što je ideja o dizajnu gotova, naši inženjeri i dizajneri ulažu sate i sate usavršavajući i dotjerujući svaki detalj eksterijera, kako bi stvorili savršen prototip.

3
Unutarnja ljepota

Svaki detalj unutrašnjosti automobila, od volana do mjenjača, preko upravljačke ploče i sjedala kreirana su za vozača i podređena njegovom doživljaju vožnje. Upravo je unutrašnjost automobila zaslužna za stvaranje one posebne veze između vozača i automobila, čineći svaku vožnju nezaboravnom.

4
Dugo putovanje

Brojni su stručnjaci i inženjeri, svaki u svom području, suočavali se i pobjeđivali izazove, stvarali viziju za budućnost SEAT-a i pretvorili snove u stvarnost.

Vanjski dizajn

Prvi dojam je važan

SEAT Leon ST CUPRA

Obitelj modela SEAT CUPRA predstavlja najdinamičnije modele marke SEAT s najizraženijim sportskim karakteristikama. Izuzetak nije ni model SEAT Leon ST CUPRA koji krase elegantni dizajn i izvanredne performanse.

Savršeni dizajn

Preciznom ručnom izradom naši dizajneri iz svakog prototipa izrađuju model od mase za oblikovanje obložene preko jezgre od pjenaste mase.

Ljubav prema detaljima

Svaki se, i najmanji detalj dizajnira, odbacuje i redizajnira – sve dok se ne postigne savršeni rezultat.

Značaj boja

Vanjska je boja važan dio karaktera vozila. Stoga vama i svim našim kupcima nudimo izbor iz palete od 22 atraktivne boje.

Vizionarski pogled

Moderna i dinamično dizajnirana puna LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla ne jamče samo savršenu vidljivost nego i savršen stil.

Više od dizajna.

Najveći izazov našeg dizajnerskog tima je ostvariti savršenu povezanost oblika i funkcije kako bi se atraktivnost naših modela dovela na najvišu razinu.

Uvijek jedinstveni

Svaki detalj vanjskog dizajna osmišljavamo tako da doprinosi izvanrednom dizajnu naših model.
UNUTRAŠNJI DIZAJN

Vaše omiljeno mjesto

UNUTRAŠNJI DIZAJN

Čim sjednete u neko vozilo marke SEAT, trebate se trenutačno početi osjećati ugodno te se intuitivno snalaziti. Stoga sa strašću pristupamo istraživanju trendova i stvaramo dizajn koji ne samo da ćete uočiti nego ćete ga i osjetiti.

GLAVNI DIZAJNER MARKE SEAT

Alejandro Mesonero

Inspirira nas sve što vidimo i doživljavamo. U našem je dizajnu Barcelona sveprisutna: to je grad u kojem živimo i koji volimo.

GLAVNI DIZAJNER INTERIJERA

Jaume Sala

Najvažniji su maksimalna kvaliteta i savršenstvo svakog detalja

30 godina SEAT Ibize

Legenda živi

Kod stvaranja prve SEAT Ibize zahtjev je bio na dobivanju kompaktnog vozila ravnih linija koje dočarava mladost i sportsku notu marke. Trideset godina kasnije ovu priču o uspjehu obilježavamo s jubilarnim modelom, a nova Ibiza nastavlja je pisati.

Ovdje nastaje Technology To Enjoy