Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Inovacije

Ideje koje čine razliku

Naša inovacijska snaga predstavlja postignuće više od 1000 kolega u našem tehničkom centru u Martorellu. U srcu marke planiramo, dizajniramo i razvijamo naša vozila - i tako unosimo život u tehnologiju.

Tehnički centar

Srce marke SEAT

1
2
3
4
1
Tehnički centar

Otvorenje našeg tehničkog centra 1975. godine u Martorellu, u blizini Barcelone, omogućilo nam je potpuno neovisan razvoj i proizvodnju naših vozila. Ovdje nastaju inovativne ideje strastvenih perfekcionista - ovdje nastaje Technology to Enjoy.

2
Dizajnerski centar

Ovdje rade naši dizajneri na usavršavanju unutrašnjeg i vanjskog dizajna svakog vozila. Samo na taj način možemo osigurati da svaki model nosi svoj jedinstveni DNA.

3
Tunel svjetlosti

Ovdje se testira svjetlosna jakost i jedinstvenost svega što svijetli: od LED stražnjih svjetala preko osvjetljenja unutrašnjeg prostora sve do punih LED glavnih svjetala.

4
Testovi zvuka

Naši inženjeri do krajnje mjere testiraju sve komponente zvuka - od motora do zatvaranja vrata - s ciljem postizanja ugodne akustike vozila.

PUNA LED GLAVNA SVJETLA

Sjajna inovacija

SEAT Leon bio je prvi automobil u klasi s punim LED glavnim svjetlima. To je omogućilo vožnju cestom koja je u svakom trenutku savršeno osvijetljena - poput dnevne svjetlosti koja ne umara oči.

SIMULATOR

Vizualizirano savršenstvo

Najnaprednija tehnologija nam omogućuje da virtualno kreiramo i sastavimo sve dijelove svakog našeg modela. Tako možemo precizno analizirati i usavršiti naša vozila prije nego što ih proizvedemo.

Povezivost

Savršen spoj

Naše specijalno razvijene aplikacije za povezivanje Full Link-Tehnologijom omogućavaju savršenu kombinaciju povezanosti i vožnje. U svakom trenutku ste u kontaktu sa svetom.

Funkcija Read-to-me

Ostanite informirani – ali komforno. Neovisno o tome radi li se o e-mailovima, vijestima, updateovima za Twitter ili Facebook: s funkcijom Read-to-me jednostavno zatražite čitanje aktualnih informacija.

SEAT DriveApp

Zahvaljujući tehnologiji MirrorLink™ s aplikacijom SEAT DriveApp moći ćete potpuno jednostavno doživjeti nesvakidašnju povezivost. Pomoću nje možete pozvati updateove za vremensku prognozu i društvene mreže ili s funkcijom Challenger poboljšati svoje vozne sposobnosti.

Tehnologija Full Link

Potpuna povezivost, potpuna kompatibilnost: s tehnologijom Full Link povezat ćete smartphone i vozilo jednostavnije no ikada – pomoću funkcije MirrorLink®, Android Auto® ili Apple CarPlayTM.

Challenger

Ova funkcija aplikacije SEAT DriveApp pomoći će vam da poboljšate svoj način vožnje pomoću zabavnih zadataka.

Osobna radna površina

Radnu površinu vašeg SEAT infotainment sustava možete pritiskom na gumb individualizirati pomoću vaših omiljenih aplikacija i gadgeta.
VIRTUALNA TVORNICA

Digitalizirana osjetila

Naši zaposlenici koriste najnaprednije tehnologije kako bi doslovno sa svim svojim osjetilima virtualno zaronili u naša vozila prije nego što ona postanu stvarnost. Tako se možete potpuno prepustiti njihovom iskustvu i osjećaju.

PASIVNA SIGURNOST

Provjerena pouzdanost

Naši inženjeri za pasivnu sigurnost također su strastveni perfekcionisti. Oni jamče maksimalnu zaštitu u svakoj vožnji - za putnike i sve ostale sudionike u prometu.