Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Kvaliteta

Savršen tim

Mi smo perfekcionisti i znamo da često mali detalji čine veliku razliku. A s obzirom da ovi detalji mogu biti zaista u svim elementima, pobrinuli smo se da svi oni jednostavno imaju najbolju moguću kvalitetu.

TVORNICA

Ples robota

Svaki od naših ukupno 2000 robota u montaži vozila kreće se potpuno sinkrono i na taj način jamči kvalitetu i savršenstvo naših vozila. Pod nadzorom naših zaposlenika roboti rade s preciznošću koja podsjeća na savršenu koreografiju.

Linije

Jedinstvene i atraktivne

U postupku dizajniranja marke SEAT male nijanse čine veliku razliku: zbog toga su linije naših modela s dinamičnim detaljima i akcentima jedinstvene poput vas. Za atraktivan i individualan doživljaj vožnje.

Proizvodnja vozila

Osjetna kvaliteta

Oko za detalje

Prije nego neki model napusti tvornicu, naši stručnjaci sve detaljno provjeravaju: od svjetala do blatobrana, od vrata do prozora.

S kritičnim pogledom

Nakon što je karoserija završena i lakirana, naši stručnjaci uz visoku koncentraciju nadziru montažu pojedinačnih dijelova kako bi se od početka do kraja zajamčilo savršenstvo.

S maksimalnim oprezom

Nakon što je završena osnovna konstrukcija vozila, karoserija se spaja sa svim mehaničkim komponentama. Karoserija se međutim prethodno tretira voskom kako bi se gotovo u potpunosti spriječila eventualna oštećenja.

U sigurnim rukama

Iako brzu i učinkovitu proizvodnju u SEAT-u osigurava najmodernija tehnologija, ono što naša vozila – od kotača od lakog metala do armaturne ploče – čini posebnima je precizna i savršena ručna izrada.

Poprima oblik

Svaki sljedeći korak u procesu proizvodnje je najvažniji: zbog toga kvalitetu provjeravamo temeljito tijekom svih faza. Karoserija se tek na kraju lakira bojom te se finalno provjerava u tunelu za provjeru kvalitete.

Savršena figura

Nakon što se svi pojedinačni dijelovi karoserije izrade pomoću stroja za prešanje, naši ih stručnjaci za proizvodnju sastavljaju na montažnoj traci u osnovnu konstrukciju SEAT modela. Već se u ovoj fazi mogu prepoznati atraktivne linije karakteristične za marku SEAT.

Savršena strast

Naši zaposlenici u proizvodnji rade pomoću najnovijih tehnologija kako bi se postiglo pravo savršenstvo. Tako se primjerice vrata postavljaju tek nakon instalacije armaturne ploče, sjedala i ostale unutrašnje opreme kako bi se izbjegla oštećenja.
MODULARNA POPREČNA PLATFORMA

Inteligentna proizvodnja

Vozila slične izvedbe u Volkswagen koncernu dijele istu osnovnu konstrukciju: modularnu poprečnu platformu koja istovremeno osigurava učinkovitost i maksimalne standarde kvalitete te omogućuje izvrstan omjer uloženog i dobivenog.

KONTROLA KVALITETE

Kontrola je bolja

Savršenstvo je rezultat triju stvari: napornog rada, strasti i pažnje. S ovim uvjerenjem ispunjavamo naše stroge provjere kvalitete - i impresioniramo naše kupce.

LEAN AWARD

Izvrsna učinkovitost

S nagradom Lean Award SEAT 2013. godine dobiva ugledno priznanje za učinkovite procese proizvodnje. Time je tvornica u Martorellu odlikovana za inovaciju i fleksibilnost u proizvodnji.