Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
PORIJEKLO

PRIČE POSTAJU POVIJEST

Naša je priča započela prije više od 60 godina - otada se naša povijest kontinuirano razvija: s milijunima doživljaja u svakom pojedinom vozilu koje smo proizveli.

SEAT 600

Nacija u pokretu

Godine 1957. SEAT 600 je promijenio i industriju i ljude u Španjolskoj: odjednom se pokrenula cijela zemlja i otkrila svoju strast prema automobilima. I dandanas možemo vidjeti neke od ovih veterana u akciji.

HANGAR A-122

Bio jednom jedan ...

U našoj domovini Španjolskoj postoji jedno tajno mjesto sa skrivenim blagom: Hangar A-122. U najvećoj zbirci povijesnih rariteta i konceptualnih vozila marke SEAT svaki primjerak ima svoju priču.

SEAT 1400

Prvi SEAT

SEAT 1400 u slikama

Godine 1953. svjetlo dana ugledao je prvi SEAT: velika luksuzna limuzina SEAT 1400. Sa svojim savršenim dizajnom ubrzo je postala ikona svog vremena.

SEAT IBIZA

Rođenje legende

S prvom generacijom modela SEAT Ibiza naši su inženjeri 1984. godine označili prekretnicu - i stvorili međunarodne temelje za marku. S više od 5 milijuna vozila ovaj je model i dandanas perjanica marke SEAT.