Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Održivost

Budućnost počinje sada

Sa svakim pojedinim vozilom koje proizvedemo preuzimamo odgovornost za okoliš. A to činimo tako da na očuvanje resursa ne pazimo samo kod vozila već i kod njihove proizvodnje.

SEAT al Sol

Solarni sustav: SEAT al Sol

S površinom od 276 000 m2 imamo najveći solarni sustav u automobilskoj industriji, a time i dvije tvornice u jednoj: jednu tvornicu za vozila i jednu tvornicu za energiju. Na ovaj način uspijevamo sniziti naše emisije CO2 za 7000 tona godišnje.

Odgovornost

Odgovornost: sljedeća generacija

U proteklih 50 godina više od 2500 pripravnika završilo je program školovanja u SEAT-u Španjolska. Pritom iskusni tehničari prenose svoje znanje i umijeće na generacije koje dolaze.

Certifikat Top Job

Certifikat Top Job: izvrsno radno mjesto

Svijet marke SEAT pun je mogućnosti. Za to je SEAT Njemačka dobio priznanje koje se dodjeljuje najboljim poslodavcima. SEAT Španjolska je 2015. godine proglašen čak jednim od najboljih poslodavaca u zemlji.

Dodatna vrijednost

Ekonomičnost: vrijednosti s dodatnom vrijednošću

Naša ekološki osviještena filozofija puno je više od lijepe odluke. Osim ekološkog, tu je i ekonomski značaj za regiju: SEAT Španjolska zapošljava 14 000 zaposlenika i dodatnih 56 000 dobavljača ili pružatelja usluga.