Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Performanse

Mnoštvo užitka u vožnji

Nikada nije važna samo brzina. Važno je da svako putovanje - bilo ono dugo ili kratko, brzo ili sporo - bude zabavno. To je cilj razvoja kod svakog pojedinog sastavnog dijela naših vozila.

SEAT Sport

Svaki dan na pobjedničkom postolju

SEAT je marka koja posjeduje DNA motosporta. To posebno dokazuje naš odjel SEAT Sport: u suradnji s tehničkim centrom rezultati s trkaće staze izravno se primjenjuju na naše sportske modele.

SEAT LEON CUP RACER

Lijepa zvijer

SEAT Leon CUP RACER, razvijen na temelju modela CUPRA, s ceste je stigao na trkaću stazu. Njegov 4-cilindarski motor s 330 KS i 6-stupanjskim automatiziranim mjenjačem s dvije spojke ispunjava sva očekivanja po pitanju izvanredne dinamike.

Kako je Leon CUPRA postao Leon CUP RACER.

Kako je Leon CUPRA postao Leon CUP RACER.

Leon CUPRA

Leon CUP RACER

SEAT LEON CUP RACER

Lijepa zvijer

SEAT Leon CUP RACER, razvijen na temelju modela CUPRA, s ceste je stigao na trkaću stazu. Njegov 4-cilindarski motor s 330 KS i 6-stupanjskim automatiziranim mjenjačem s dvije spojke ispunjava sva očekivanja po pitanju izvanredne dinamike.

MOTORI

Savršena snaga

Više od svega

Svaki pojedini model marke SEAT simbol je jedinstvenog osjećaja vožnje. Nebitno idete li na dugo putovanje ili kratak izlet – jednostavno se opustite i uživajte u svakom trenutku u vašem SEAT-u.

SEAT Leon CUPRA

Najsnažnije serijsko vozilo marke SEAT svih vremena: doživite snagu od 213 kW (290 KS) u modelu s 3 ili 5 vratima ili u karavanu SEAT Leon ST CUPRA.

Cupra

Doživite najintenzivniju stranu osjećaja vožnje: zahvaljujući najsnažnijim SEAT motorima svih vremena sa snagom od 213 kW (290 KS) ubrzanje od 0 do 100 km/h moguće je za samo 5,6 sekundi.

Aktivno isključivanje cilindara ACT

S 1.4 TSI motorima uključujući aktivno isključivanje cilindara povećat ćete energetsku učinkovitost jer sustav ACT pri niskim i srednjim brojevima okretaja isključuje dva od ukupno četiri cilindra.

SEAT Ibiza EcoTSI

Izvrsna snaga i postojane performanse: novi EcoTSI motori sa snagom do 81 kW (110 KS) jamče snažan pogon prema naprijed i još veću učinkovitost.
TEHNOLOGIJA 4Drive

4 puta snažniji

Otkrijte ostale slike

Permanentni pogon na sve kotače 4Drive s elektronički reguliranom lamelnom spojkom pete generacije jamči stabilan i ugodan doživljaj vožnje u svim cestovnim i vremenskim uvjetima.

TESTOVI OPTEREĆENJA

Vozila dovedena do krajnjih granica

Svoja vozila testiramo u svim zamislivim situacijama u vožnji kako bismo zajamčili da će biti spremna na zaista sve. Pritom naša vozila prelaze više od 20 000 km - na lokacijama s temperaturama od minus 40 do plus 45 Celzijevih stupnjeva.

NÜRBURGRING

Rekorder

U rukama reli vozača Jordija Genéa SEAT Leon ST CUPRA je sa svojih 280 KS ušao u povijest: s vremenom kruga od 7:58:12 - opet nekoliko stotinki sekunde brži od modela SC CUPRA prethodne godine - postavio je svjetski rekord za kompaktne karavane s prednjim pogonom na legendarnom Zelenom paklu Nürburgringa.

Otkrijte našu strast prema savršenstvu