Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
SEAT IZNUTRA

Svijet marke SEAT

Naša vozila očaravaju - ovdje možete pri puta zaviriti iza kulisa u srce marke SEAT i dopustiti da vas obuzme naša strast prema tehnici. Iz prve ruke doživite kako nastaje Technology To Enjoy.

Čudesan razvoj

U izradi naših modela važan je svaki detalj: kada vrijednosti marke i karakter modela poprime oblik, tada dizajnu dajemo značenje. To odražava našu ljubav prema ljepoti i savršenstvu.

Tisuće odličnih ideja

Naša inovacijska snaga predstavlja postignuće više od 1000 kolega u našem tehničkom centru u Martorellu. U srcu marke planiramo, dizajniramo i razvijamo naša vozila - i tako unosimo život u tehnologiju.

Uz najveći užitak u vožnji

Nikada nije važna samo brzina. Važno je da svako putovanje - bilo ono dugo ili kratko, brzo ili sporo - bude zabavno. To je cilj razvoja kod svakog pojedinog sastavnog dijela naših vozila.

 

Strast prema savršenstvu

Mi smo perfekcionisti i znamo da često mali detalji čine veliku razliku. A s obzirom da ovi detalji mogu biti zaista u svim elementima, pobrinuli smo se da svi oni jednostavno imaju najbolju moguću kvalitetu.

 

Priče postaju povijest

Naša je priča započela prije više od 60 godina - otada se naša povijest kontinuirano razvija: s milijunima doživljaja u svakom pojedinom vozilu koje smo proizveli.