Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
SEAT Mobility vozila
Budućnost danas
Move & Green

Održivost ili ekonomija? Oboje.

Naša solarna elektrana najveća je u industriji i pokriva gotovo 50% energetskih potreba naše proizvodnje. TGI-Hybrid je novi, ekološki prihvatljiviji koncept. Provodimo danas ono što će biti važno u budućnosti.

TGI-Hybrid SEAT

Zašto ne oboje?

Dva goriva, dvostruka prednost. TGI Hybrid kombinira benzin i komprimirani prirodni plin (CNG) radi smanjenja troškova i emisija. To je dobro za naše okruženje - i za vaš novčanik.

SEAT eXS KickScooter

Uvijek u pokretu.

Eco-friendly. Učinkovit. 100% električan. SEAT eXS KickScooter by Segway spreman za onaj posljednji kilometar.

Razmišljati unaprijed.

Budućnost danas.

Neki se brinu o budućnosti. SEAT već danas pronalazi rješenja. Od TGI Hybrida, preko Full Linka do Shazama i BeatsAudio ™: Budućnost počinje sada.