Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
SEAT Mobility vozila
Budućnost danas
Move & Live

Gotovo niti sanjano - a već realnost.

Budućnost nema nikakve veze sa mirovanjem. Ali ima s plesom, smijehom, snovima. Uz uživanje u svakom trenutku, ovdje i sada.

BeatsAudio™

Pojačajte do kraja. Osjetite Beat.

S BeatsAudio™ sustavom nećete ostati neprimjećeni. Kvalitetni audio sustav koji proizvodi prirodan i fenomenalan zvuk. Jeste li spremni pritisnuti "Play"?

 

Shazam

Uvijek znate što slušate.

Koja je ovo pjesma? S Full Link tehnologijom će vas Shazam informirati o tome što upravo slušate. Jednostavnim dodirom prsta.

Razmišljati unaprijed

Budućnost danas.

Neki se brinu o budućnosti. SEAT već danas pronalazi rješenja. Od TGI Hybrida preko Full Link tehnologije do Shazama i BeatsAudio ™: Budućnost počinje sada.