Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
SEAT Mobility vozila
SEAT Mobility vozila
Easy mobility

Unatoč tradiciji.

Naš je cilj preispitivati uobičajeno. Riskiramo, učimo iz uspjeha, kao i iz neuspjeha i uvijek si postavljamo više ciljeve. Jer samo tako nastaju prave inovacije. 

Naš koncept

Budućnost danas.

Ako želite bolju budućnost, tada ste joj posvećeni. I upravo to radimo. Naša bolja budućnost počinje danas.

Mobile World Congress

Oblikovanje promjene.

Trendsetteri su uvijek spremni. Svake godine predstavljamo svoje najnovije inovacije za mobilnost budućnosti na Mobile World Kongresu u Barceloni.

Smart City Expo

Inovacije svih veličina.

Na izložbi Smart City Expo pokazali smo kako može izgledati budućnost mikromobilnosti i održive urbane mobilnosti. Primjer za to je novi SEAT eXS Kickscooter.