Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
DIZAJN

Novi sustavi krče put. Provjereni ga slijede.

Ako se usudite napraviti promjenu, dogodit će se čuda. Nova SEAT Arona nastoji biti drukčija - kako iznutra tako i izvana. Savršena interakcija oblika i funkcije. Stvorena kako bi unaprijedila stvari. Smatrate li se doraslima izazovu?

VANJSKI DIZAJN

Samopouzdanje vam dobro stoji.

Zašto vježbati suzdržanost? Novoj SEAT Aroni prije svega je važno da se istakne u masi. LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla pomoći će vam da bolje vidite i budete viđeni. Snažni akcenti i dinamične linije omogućit će vam da učinite pravu stvar i zajamčiti da pritom izgledate izvanredno.

LED GLAVNA SVJETLA

Lijepo je kada blistate

Kada imate sve pod kontrolom, tada to i pokažite. S LED glavnim svjetlima uvijek ćete biti prvi. Mrak. Vrijeme. Vi preuzimate ulogu redatelja.

Upalite svjetla

Upalite svjetla

LED GLAVNA SVJETLA

Lijepo je kada blistate

Kada imate sve pod kontrolom, tada to i pokažite. S LED glavnim svjetlima uvijek ćete biti prvi. Mrak. Vrijeme. Vi preuzimate ulogu redatelja.

BOJA KAROSERIJE

Vjerujte svojem instinktu.

Ostalo
KOTAČI OD LAKOG METALA

Cesta je vaša.

Snaga. Lakoća. Okretnost. Znate kamo želite. Dođite do svojeg cilja sa stilom. A sa zaštitom kućišta kotača i izvanrednim razmakom od tla više vas ništa neće zaustaviti.

UNUTRAŠNJI DIZAJN

Zahtjevni ste? To je sasvim u redu.

Dođe taj trenutak u životu kada želite više. Više prostora za svoje potrebe. Više ultra modernih značajki koje vam pružaju podršku. Krenite i izrazite svoje želje. Budite zahtjevni. Nova je SEAT Arona spremna.

Ručica mjenjača

Luksuz na dodir

Ekran

Preuzmite kontrolu

Prednja sjedala

Sjedite na tronu

Instrumentna ploča

Vaša nova domena

Komforna sjedala

Udobnost za sve
PRESVLAKE SJEDALA

Izrađene od drugog materijala?

Za sve koji točno znaju što i kako žele reći. Pokažite stav sa svojom savršenom unutrašnjom opremom. Individualnost je oduvijek bila bolja od konfekcije, zar ne?

 

 

AMBIJENTALNO OSVJETLJENJE U VIŠE BOJA

Atmosfera koju stvarate sami.

PROMJENA OSVJETLJENJA UNUTRAŠNJEG PROSTORA

Život može biti lijep ako slijedite svoj instinkt. Pritiskom na gumb možete promijeniti boju osvjetljenja unutrašnjeg prostora ovisno o svojem raspoloženju.

UNUTRAŠNJOST

Vidjet ćete da možete imati sve.

Protegnite se. Raširite se. Pokrenite se. Sa sobom povedite svoju obitelj ili prijatelje ili jednostavno spakirajte svoje stvari i krenite sami na put. U vašem novom gradskom SUV-u SEAT Arona ima dovoljno prostora za sve (i još puno toga).

VOLUMEN PRTLJAŽNIKA

Zašto pristajati na kompromise?

Nekada postoje situacije u kojima morate transportirati velike, glomazne predmete. Zato nova SEAT Arona ima prostrani prtljažnik s volumenom od 400 l. Što ćete s njim? Što god poželite.