Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće

Specijalni alati i uređaji

Naručite alate ili pošaljite upit o cijeni

U literaturi za popravke se uz pojedine korake rada navode potrebni specijalni alati i uređaji definirani kataloškim brojem. Detaljne opise pojedinih specijalnih alata i uređaja naći ćete na stranici proizvođača " Workshop Equipment".

Na temelju kataloškog broja, specijalne alate i uređaje možete naručiti od tvrtke Porsche Croatia d.o.o.

Za daljnje informacije i dobivanje GEKO pristupnih podataka molimo Vas da se obratite E-mailom na  service-support(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr.

Obrazac za informaciju o cijeni preuzmite  ovdje.