Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Sigurnost

Ne žalite ni za čime. Doživite sve.

U potrazi ste za promjenom? Bez obzira na to kamo vas put odvede, svoj novi SEAT Tarraco možete opremiti u skladu s time.

EKSTERIJER

Imate svoj prepoznatljiv stil?

Markantne, elegantne ukrasne letvice za vaša svjetla za maglu, bočna vrata i poklopac prtljažnika. Tako ćete stvoriti svoj sasvim osoban izgled.

RJEŠENJA ZA PRTLJAŽNIK

Jednostavno ponesite sve sa sobom.

PRECIZNA RJEŠENJA ZA TRANSPORT

Ništa ne mora ostati kod kuće. Višenamjenski pribor za prtljažnik, mreže i elastične trake nude jednostavna rješenja za svaku situaciju.

GORNJA KADICA ZA PRTLJAŽNIK

Više slobodnog prostora za vas.

Imate dodatnu opremu? S dvije razine u prtljažniku u svojem SUV-u imate još više razloga jednostavno krenuti na put i činiti sve što vas veseli.

OPREMA ZA TRANSPORT

Važan je sadašnji trenutak.

OPREMA ZA TRANSPORT

Zašto biste odgađali za kasnije? S držačem za skije, držačem za bicikl, držačem za dasku za surfanje ili krovnom kutijom sa sobom možete ponijeti sve što vam treba.

PODNE PROSTIRKE

Izgledaju dobro. Od vrha do dna.

Detalji su ono što je važno. Podne prostirke savršeno zaokružuju stilski izgled vašeg novog modela SEAT Tarraco.

PREDNJI I STRAŽNJI ŠTITNICI ZA BLATO

Utabani su vam putovi dosadni?

Nove staze nisu uvijek prohodne. Prednji i stražnji štitnici za blato štite vaš novi SEAT Tarraco od prljavštine i udaraca kamenčića.