Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
DIZAJN

LJEPOTA I PRAKTIČNOST, RUKU POD RUKU

SEAT Toledo najbolji je dokaz za to da se elegancija sa stilom i velika uporabna vrijednost međusobno ne isključuju. Osim markantnih linija moderne limuzine tu je i najveći prtljažnik u ovoj klasi vozila i prostor koji osigurava komfor za sve putnike u vozilu. Radi se o do sada neviđenom spoju praktičnosti i ljepote.

EKSTERIJER

Elegantne kombinacije

Ovaj model vitkih i snažnih linija te elegantnih krivulja uspješna je kombinacija sportskog fastbacka i komforne limuzine koja privlači sve poglede na sebe.

KOTAČI

Sve se vrti oko stila

Pravim odabirom kotača vaš SEAT Toledo pružit će vam još više: 16˝ ili 17˝ kotači od lakog metala poboljšavaju vozna svojstva i brinu za sportski izgled.

VANJSKE BOJE

Odaberite svoju boju

Ostalo
INTERIJER

Obilje mjesta za zabavu u vožnji

SEAT Toledo izuzetno je prostran: svim putnicima nudi dodatni prostor za glavu i noge. Luksuzna sjedala i presvlake kao i elegantan dizajn unutrašnjosti čine ga izvanredno komfornom limuzinom.

PUNA LED GLAVNA SVJETLA

Jasno kao dan

Izuzetno snažno LED svjetlo brine za to da vam i kod nepovoljne vidljivosti na putu ne promakne nijedan detalj. Ovo svjetlo k tomu je puno ugodnije za vaše oči.

SPORTSKI PAKET „FR-LINE“

Mamac za oči

Elegancija i sportski dizajn nisu međusobno isključivi: novi sportski paket "FR-LINE" omogućuje vam da iz svog SEAT Toleda izvučete maksimum kada je riječ o stilu: između ostalog vas očekuju 17˝ kotači od lakog metala "Dynamic", stražnja svjetla u LED tehnologiji, paket Alcantara® s crvenim šavovima, letvice u pragovima s obilježjima paketa "FR-LINE" te ekskluzivna "FR-LINE" prednja rešetka.

ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA

Sve svoje nosim sa sobom

Prtljažnik Toleda impresivne je veličine i plijeni pozornost: otvara se poput fastback modela i nudi zapreminu od 550 litara, koja se s preklopljenom stražnjom klupom povećava na čak 1490 litara. Stoga ćete sa sobom uvijek imati sve što vam je potrebno.

DETALJI

Stil i supstanca

Sigurnost na prvom mjestu

Zahvaljujući opsežnoj sigurnosnoj opremi možete sasvim opušteno uživati u vožnji.

KOTAČI

Pravim odabirom kotača vaš SEAT Toledo pružit će vam još više: 16˝ ili 17˝ kotači od lakog metala poboljšavaju vozna svojstva i brinu za sportski izgled.

Svi detalji u unutrašnjosti povećavaju

Komfor i zadovoljstvo u vožnji

Elegantni materijali

Čine unutrašnjost SEAT Toleda komfornom i privlačnom.

Unutrašnjost SEAT Toleda

ispunjena je profinjenim detaljima kao što je prtljažnik

Vanjska zrcala SEAT Toleda

jednako su elegantna kao ostali dijelovi vanjskog dizajna vozila.

Svjetla SEAT Toleda

još više naglašavaju njegov stil.