Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
SEAT Originalna dodatna oprema®

Za vaš i samo vaš SEAT

Učinite vaš SEAT odrazom vaše osobnosti pomoću raznolike SEAT Originalne dodatne opreme®. Pustite mašti na volju: odaberite sportsku ili praktičnu notu, ili igrajte na kartu udobnosti, odlučite se za ono što najbolje odgovara vama i vašem SEAT automobilu.

Transport

Rješenja za sve vrste prtljage

Za godišnji odmor, slobodno vrijeme ili sport: s transportnim rješenjima koja nudi SEAT uvijek sa sobom možete imati sve ono što vam je važno. Osnovni krovni nosači podloga su za ostalu transportnu opremu kao npr. praktične nosače za bicikle.

Unutrašnja oprema

Beskrajne ideje

Učinite unutrašnjost svog SEAT automobila još udobnijom, stilski dotjeranijom i praktičnijom. Profinjenim vrhom ručice mjenjača u aluminijskoj izvedbi ili elegantnim letvicama u pragovima naglasite vizualnu notu, a pametni organizator za držače za napitke ponudit će vam dovoljno prostora za sve što želite imati nadohvat ruke.

ZAŠTITA ZA PRTLJAGU

Sve ima svoje mjesto

Uz pomoć zaštite za prtljagu u SEAT Toledu sve je dobro složeno i zaštićeno. Vi se možete u potpunosti usredotočiti na vožnju i ne morate misliti na oštećeni teret. Vaša prtljaga je zaštićena i stoga se više ne može prevrtati po prtljažniku.

INFOTAINMENT

Posljednji krik tehnike

Kada je SEAT u pitanju, najmodernija tehnika ne skriva se samo ispod poklopca motora, ona je dio i unutrašnjeg prostora: tako su adapteri za pametne telefone i uređaj za reprodukciju glazbe odgovorni za najvišu razinu povezivanja. Pomoću handsfree sustava možete se usredotočiti na promet i istovremeno telefonirati, dok će vam uređaji za navigaciju pokazati najbrži put do cilja.

Zaštita

Savršena zaštita

Kako bi vaš SEAT što duže izgledao kao nov, čak i nakon brojnih zabavnih vožnji, korito utovarnog prostora pobrinut će se da vaš prtljažnik ostane čist, a podna prostirka sačuvat će prostor za noge od nečistoće. Štitnici za blato štite karoseriju od kamenja i prašine koja se podiže u vožnji.

Sigurnost

Sigurna vožnja

Vaša sigurnost naš je prioritet. Stoga kada je u pitanju SEAT Originalna dodatna sigurnosna oprema ne pristajemo na kompromise: to vrijedi kako za naše moderne dječje sjedalice tako i za lance za snijeg ili sigurnosne prsluke.

SEAT partneri u Vašoj blizini