Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
SIGURNOST

Sigurno je sigurno

Šest zračnih jastuka te aktivni i pasivni sustavi potpore i sigurnosni sustavi kao što su ABS, ESP i ISOFIX čine SEAT Toledo jednim od najsigurnijih automobila u njegovoj klasi. 

Front Assist

Sustav nadzora okoline

Sustav nadzora okoline "Front Assist" pomaže vam izbjeći sudare i zadržati kontrolu nad vozilom. Sustav vam pruža potporu ako se vaš SEAT nađe u nekoj kritičnoj situaciji. Pomoću vizualnih i zvučnih upozorenja sprječavaju se sudari, a svrha im je ne samo vaša sigurnost nego i sigurnost vašeg SEAT automobila i drugih sudionika u prometu.

SUSTAV PREPOZNAVANJA UMORA

Važno upozorenje

Na temelju kretanja kola upravljača sustav prepoznavanja umora prepoznaje je li vozač preumoran. Ako sustav prepozna pospanog vozača, oglašava se alarm i preporučuje pauzu.

MULTIKOLIZIJSKA KOČNICA

Svi zaslužuju drugu priliku

U slučaju sudara sustav aktivira multikolizijsku kočnicu. Kočnica automatski zaustavlja SEAT Ibizu SC kako bi se izbjegli sekundarni sudari s drugim vozilima ili preprekama.

Veća sigurnost

Sigurnost na prvom mjestu

ELEKTRONIČKI PROGRAM STABILIZACIJE

Elektronički program stabilizacije (ESP) doprinosi vašoj sigurnosti na način da sprječava zanošenje vozila i osigurava stabilnost na praktički svim podlogama.

ZRAČNI JASTUCI

Sigurnost ima prednost: u SEAT Toledu šest zračnih jastuka brine za dobar osjećaj kako ste u svakom trenutku optimalno zaštićeni. Oni uključuju dva prednja i bočna zračna jastuka za vozača i suvozača, kao i dva sustava zračnih jastuka za glavu sprijeda i straga.

HIDRAULIČKA POTPORA PRI KOČENJU

"Hidraulička potpora pri kočenju (HBA) priskače vam u pomoć kod manevara kočenja u nuždi. Sustav prepoznaje kada vam je potrebna puna sila kočenja i maksimalno vam povećava kočioni tlak bez da pritom dođe do blokade kotača. To skraćuje put kočenja vozila i daje dragocjen doprinos vašoj sigurnosti. "

ISOFIX

Velika prednost za mališane

SEAT Toledo opremljen je ISOFIX sustavom osiguranja dječje sjedalice koji omogućuje brzo i sigurno učvršćivanje dviju dječjih sjedalica na stražnjoj klupi. Na taj su način vaši mališani optimalno zaštićeni, a vi se možete potpuno opustiti.