Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
TEHNOLOGIJA

Tehnika za sve

Tehnička oprema SEAT Toleda jamči ugodan i siguran doživljaj vožnje uz najbolju zabavu. Moderan infotainment sustav kao i brojni sustavi potpore i sigurnosni sustavi osiguravaju vam ne samo udobno nego i sigurno stizanje do cilja.

FULL LINK TEHNOLOGIJA

Savršena veza

Full Link tehnologija nudi revolucionaran napredak povezivosti između vašeg pametnog telefona i vašeg SEAT automobila. Iskoristite u potpunosti sve mogućnosti koje vam ova povezivost nudi - od najnovijih informacija o aktualnim aplikacijama pa sve do vaše omiljene glazbe. I što je najbolje od svega: kao što joj i samo ime sugerira, Full Link tehnologija pokriva kako Android tako i iOS uređaje zahvaljujući kompatibilnosti s Mirror Link™, Android Auto™ i Apple CarPlay® sustavima.

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG

Oči na leđima

Kamera za vožnju unatrag pruža vam vizualnu pomoć pri parkiranju i izlasku iz parkirnih mjesta. Kamera smještena u poklopcu prtljažnika prenosi slike na zaslon u boji SEAT Toledo kako biste mogli svladavati i najuža parkirna mjesta.

ZNAČAJKE

Stvar je u tehnici

UREĐAJ ZA REGULIRANJE BRZINE

Kada su duže vožnje u pitanju, uređaj za reguliranje brzine znatno doprinosi vašem komforu: namjestite željenu brzinu na kolu upravljača i sustav će je automatski održavati.

AUTOMATIZIRANI MJENJAČ S DVIJE SPOJKE

Automatizirani mjenjač s dvije spojke objedinjuje komfor automatske i agilne manualne promjene brzina. Dopustite učinkovitoj automatici da izabere idealni stupanj prijenosa i osjetite impresivno ubrzanje bez ikakvog gubitka snage.

PUNA LED GLAVNA SVJETLA

Vidjeti cestu u novom svjetlu: puna LED glavna svjetla zajedno s LED stražnjim svjetlima omogućuju optimalno osvjetljenje kolnika - i u uvjetima magle, zahvaljujući svjetlima za maglu s funkcijom svjetla za skretanje.

ULTRAZVUČNA POMOĆ PRI PARKIRANJU

Parkiranje po sluhu

Senzori sustava pomoći pri parkiranju mjere udaljenost između vašeg vozila i eventualnih prepreka prilikom parkiranja. Na taj vas način akustični upozoravajući signal bez puno muke navodi u svako parkirno mjesto.

KESSY

Savršena pristupačnost

Sustav zaključavanja i pokretanja bez ključa KESSY omogućuje vam otključavanje vrata bez vađenja ključa iz torbe. Vaš SEAT Toledo automatski se otključava čim mu se približite na udaljenost od oko 1,5 m.

SEAT MEDIJSKI SUSTAV

Glazbena podloga svakoj vožnji

Pomoću SEAT medijskih sustava vaša osobna playlista uvijek vam je dostupna: uživajte u omiljenoj glazbi koja izvire iz šest zvučnika koji jamče kristalno jasan zvuk s CD/MP3 playera ili priključite svoj prenosivi player preko USB-a, AUX-IN priključka ili Bluetooth® veze. Osim toga, ova vam tehnologija nudi i korištenje handsfree sustavom.

SEAT NAVIGACIJSKI SUSTAV

Udobno do cilja

Navigacijski sustav sa 6,5˝ dodirnim zaslonom u boji oduševljava dinamičnim navođenjem po ruti preko TMC funkcije, pomoću koje možete izbjeći prometne zastoje. I dok vi opušteno dolazite na odredište, medijski sustav Plus odagnat će dosadu - zahvaljujući CD i MP3 playeru, 2 utorima za SD kartice, Bluetooth® sučelju, priključku za iPod i 6 kvalitetnih zvučnika.

MOTORI

Što vas pokreće?