Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Seat Originalna dodatna oprema®

Za vaš i samo vaš SEAT

Učinite vaš SEAT Leon odrazom vaše osobnosti pomoću raznolike SEAT Originalne dodatne opreme®. Pustite mašti na volju: odaberite sportsku ili praktičnu notu, ili igrajte na kartu udobnosti, odlučite se za ono što najbolje odgovara vama i vašem SEAT automobilu.

Performanse

Sportski karakter

Naglasite sportski karakter svog vozila - sa SEAT Originalnom dodatnom opremom® mogućnosti su nepregledne. Sportski dekori za vozilo, paketi opreme za postizanje aerodinamičnosti, sportske papučice i brojni drugi dodaci ne ostavljaju niti jednog vozača ravnodušnim.

Unutrašnja oprema

Prepun ideja

Učinite unutrašnjost svog SEAT automobila još udobnijom, stilski dotjeranijom i praktičnijom. Profinjenim vrhom ručice mjenjača u aluminijskoj izvedbi ili elegantnim letvicama u pragovima naglasite vizualnu notu, a pametni organizator za držače za napitke ponudit će vam dovoljno prostora za sve što želite imati nadohvat ruke.

Transport

Rješenja za sve vrste prtljage

Za godišnji odmor, slobodno vrijeme ili sport: s transportnim rješenjima koja nudi SEAT uvijek sa sobom možete imati sve ono što vam je važno. Osnovni krovni nosači podloga su za ostalu transportnu opremu kao npr. praktične nosače za bicikle.

Naplatci od lakog metala

Od elegancije do sportskog izgleda

Bez obzira preferirate li eleganciju ili sportski izgled, stilski dotjerani naplatci od lakog metala koji su dio SEAT Originalne dodatne opreme nude za svakog ponešto.

Zaštita

Savršena zaštita

Kako bi vaš SEAT što duže izgledao kao nov, čak i nakon brojnih zabavnih vožnji, korito utovarnog prostora pobrinut će se da vaš prtljažnik ostane čist, a podna prostirka sačuvat će prostor za noge od nečistoće. Štitnici za blato štite karoseriju od kamenja i prašine koja se podiže u vožnji.

Želite doznati više o modelu SEAT Leon?