Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

IMPRESSUM

Impressum

Porsche Croatia d.o.o - generalni uvoznik za SEAT u Republici Hrvatskoj.
Miroslava Miholića 2,
HR- 10010 Zagreb
Tel: + 385 1 62 69 111
Fax: + 385 1 62 24 052

Uprava
Ivo Ivančević
Florian Steiner

Direktor marke: Tomislav Rogić
Voditelj marketinga i PR-a: Ivana Nevistić
Veliki kupci: Dražen Došen
Kontakt: seat(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr

Direktor postprodaje: Vicko Ljuban
Voditelj servisne tehnike: Marko Blažević
Voditelj prodaje dijelova: Ronald Bürgler
QMB: Robert Gogić
Kontakt: postprodaja(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr

 

Porsche Croatia je upisan u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta (MBS): 080284872. (MB) poslovnog subjekta: 1435396.

Tvrtka kod koje se vode pravni računi: Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb
Broj računa Porsche Croatia: 2484008-1100156754
Iznos temeljnog kapitala: 78.610.000,00 HRK, uplaćen u cijelosti.

Ograničenja za poveznice / link agreement

1. Ova web stranica u vlasništvu je tvrtke ("Porsche") koja pripada Porsche koncernu, a sadrži homepage (prvu stranicu) i sve ostale web stranice ovog websitea.

2. Porsche podržava i odobrava postavljanje pravno korektnih poveznica odnosno linkova na homepage i sve ostale web stranice ovog websitea. Svaka poveznica mora sadržavati jasnu i jednoznačnu vezu na website tvrtke Porsche; posebno svaki sadržaj websitea tvrtke Porsche mora biti prikazan u nepromijenjenom obliku.

3. Preusmjeravanje na pojedine podstranice websitea tvrtke Porsche bez jasne izjave o porijeklu stranica (Deep-Link) izričito je zabranjeno.

4. Porsche zadržava pravo da bez posebnog razloga zabrani preusmjeravanje određenim osobama, tvrtkama, društvima, grupama osoba i / ili grupacijama odnosno preusmjeravanje zbog sadržaja na stranicama.

5. Izrada direktnih ili indirektnih poveznica na website tvrtke Porsche koje se mogu dovesti u vezu s informacijama, sadržajima na stranicama, websiteovima ili web stranicama pravno nedozvoljene, nemoralne, politički radikalne, diskriminirajuće, kriminalne, uvredljive ili slične prirode također nije dozvoljena. Porsche se izričito distancira od takvih sadržaja na dotičnim websiteovima, uključujući sve podstranice.

6. Porsche ne preuzima odgovornost za štetu odnosno nedostatke bilo koje vrste i pravne osnove koji nastanu kao posljedica preusmjeravanja koje je suprotno ili je bilo suprotno ovim ograničenjima za poveznice.

7. Porsche zadržava pravo da bilo kada bez posebnog razloga ukine pravo postavljanja poveznica te da svim dostupnim tehničkim i / ili pravnim sredstvima kažnjava postupanje protivno ograničenjima za poveznice.

Autorsko pravo / odgovornost

Sve slike, tekstovi, cijene i ostali prikazi u ovom proizvodu odgovaraju austrijskom SEAT programu prodaje u trenutku izrade i predstavljaju neobvezujuću informaciju. Zadržavamo pravo na kasnije izmjene. SEAT Austria GesmbH (d.o.o.) ne preuzima odgovornost za greške. Zadržavamo pravo na izmjene konstrukcije, opreme i opsega isporuke te odstupanja u boji. Sve navedene cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju namete na normiranu potrošnju (austr. NoVA - Normverbrauchsabgabe) i PDV.

Program i svi njegovi dijelovi kao što su podaci i slike zaštićeni su autorskim pravom. Svako korištenje izvan strogih granica Zakona o autorskom pravu bez prethodne suglasnosti je neprihvatljivo i kažnjivo. To se posebno odnosi na umnožavanja, prijevode, mikrofilmiranja i obradu u elektroničkim sustavima.

Upotreba slika dopuštena je samo u osobne svrhe. Tvrtka SEAT S.A. vlasnica je velikog broja registriranih marki (zaštitni znakovi). Posebno su zaštićeni znakovi SEAT, Alhambra, Alhambra4, Toledo, Leon, Leon4, Cordoba Vario, Cordoba, Ibiza, Altea, Altea XL, Altea Freetrack, Arosa, Ateca, Inca, Stella, Signo, Sport, Top Sport, FR, CupraR, TDI, SDI, PD.

Činjenica da neki znak nije sadržan u ovom popisu i / ili nije označen kao marka (zaštitni znak) u nekom tekstu ne može se interpretirati na način da dotični znak ne predstavlja registriranu marku (zaštitni znak) i / ili da se dotični znak može koristiti bez prethodne pismene suglasnosti tvrtke SEAT S.A. odnosno Allmobil Autohandelsgesellschaft mbH (d.o.o.).