IMPRESSUM

Impressum

Porsche Croatia d.o.o - generalni uvoznik za SEAT u Republici Hrvatskoj.
Zagrebačka 117
HR- 10 410 Velika Gorica
Tel: + 385 1 62 69 111
Fax: + 385 1 62 24 052

Uprava
Franz Lohninger
Ivo Ivančević

Direktor marke: Tomislav Rogić
Voditelj marketinga i PR-a: Ivana Nevistić
Veliki kupci: Dražen Došen
Kontakt: seat(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr

Direktor postprodaje: Vicko Ljuban
Voditelj servisne tehnike: Marko Blažević
Voditelj prodaje dijelova: Ronald Bürgler
QMB: Robert Gogić
Kontakt: postprodaja(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr

 

Porsche Croatia je upisan u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta (MBS): 080284872. (MB) poslovnog subjekta: 1435396.

Tvrtka kod koje se vode pravni računi: Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb
Broj računa Porsche Croatia: 2484008-1100156754
Iznos temeljnog kapitala: 78.610.000,00 HRK, uplaćen u cijelosti.

Ograničenja za poveznice / link agreement

1. Ova web stranica u vlasništvu je tvrtke ("Porsche") koja pripada Porsche koncernu, a sadrži homepage (prvu stranicu) i sve ostale web stranice ovog websitea.

2. Porsche podržava i odobrava postavljanje pravno korektnih poveznica odnosno linkova na homepage i sve ostale web stranice ovog websitea. Svaka poveznica mora sadržavati jasnu i jednoznačnu vezu na website tvrtke Porsche; posebno svaki sadržaj websitea tvrtke Porsche mora biti prikazan u nepromijenjenom obliku.

3. Preusmjeravanje na pojedine podstranice websitea tvrtke Porsche bez jasne izjave o porijeklu stranica (Deep-Link) izričito je zabranjeno.

4. Porsche zadržava pravo da bez posebnog razloga zabrani preusmjeravanje određenim osobama, tvrtkama, društvima, grupama osoba i / ili grupacijama odnosno preusmjeravanje zbog sadržaja na stranicama.

5. Izrada direktnih ili indirektnih poveznica na website tvrtke Porsche koje se mogu dovesti u vezu s informacijama, sadržajima na stranicama, websiteovima ili web stranicama pravno nedozvoljene, nemoralne, politički radikalne, diskriminirajuće, kriminalne, uvredljive ili slične prirode također nije dozvoljena. Porsche se izričito distancira od takvih sadržaja na dotičnim websiteovima, uključujući sve podstranice.

6. Porsche ne preuzima odgovornost za štetu odnosno nedostatke bilo koje vrste i pravne osnove koji nastanu kao posljedica preusmjeravanja koje je suprotno ili je bilo suprotno ovim ograničenjima za poveznice.

7. Porsche zadržava pravo da bilo kada bez posebnog razloga ukine pravo postavljanja poveznica te da svim dostupnim tehničkim i / ili pravnim sredstvima kažnjava postupanje protivno ograničenjima za poveznice.

Autorsko pravo / odgovornost

Sve slike, tekstovi, cijene i ostali prikazi u ovom proizvodu odgovaraju austrijskom SEAT programu prodaje u trenutku izrade i predstavljaju neobvezujuću informaciju. Zadržavamo pravo na kasnije izmjene. SEAT Austria GesmbH (d.o.o.) ne preuzima odgovornost za greške. Zadržavamo pravo na izmjene konstrukcije, opreme i opsega isporuke te odstupanja u boji. Sve navedene cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju namete na normiranu potrošnju (austr. NoVA - Normverbrauchsabgabe) i PDV.

Program i svi njegovi dijelovi kao što su podaci i slike zaštićeni su autorskim pravom. Svako korištenje izvan strogih granica Zakona o autorskom pravu bez prethodne suglasnosti je neprihvatljivo i kažnjivo. To se posebno odnosi na umnožavanja, prijevode, mikrofilmiranja i obradu u elektroničkim sustavima.

Upotreba slika dopuštena je samo u osobne svrhe. Tvrtka SEAT S.A. vlasnica je velikog broja registriranih marki (zaštitni znakovi). Posebno su zaštićeni znakovi SEAT, Alhambra, Alhambra4, Toledo, Leon, Leon4, Cordoba Vario, Cordoba, Ibiza, Altea, Altea XL, Altea Freetrack, Arosa, Ateca, Inca, Stella, Signo, Sport, Top Sport, FR, CupraR, TDI, SDI, PD.

Činjenica da neki znak nije sadržan u ovom popisu i / ili nije označen kao marka (zaštitni znak) u nekom tekstu ne može se interpretirati na način da dotični znak ne predstavlja registriranu marku (zaštitni znak) i / ili da se dotični znak može koristiti bez prethodne pismene suglasnosti tvrtke SEAT S.A. odnosno Allmobil Autohandelsgesellschaft mbH (d.o.o.).

Zaštita podataka

Zaštita vaše privatnosti prilikom korištenja naših internetskih stranica posebno nam je važna. Stoga vas u nastavku detaljno informiramo o prikupljanju osobnih i anonimnih podataka.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Sukladno zakonu o zaštiti podataka, osobni podaci će se pohraniti bez ikakvih ograničenja samo ako nam iste dostavite primjerice u sklopu registracije kod upita, nagradne igre ili pretplate na newsletter i ako nam date suglasnost za obradu ovih podataka. Ako se od vas prilikom korištenja ponuđene usluge zatraži da navedete vaše osobne podatke, onda se vaši osobni podaci neće dovesti u vezu s podacima iz protokola pristupa preko ionako anonimizirane IP adrese u svrhu kreiranja osobnog korisničkog profila.

Budući da suglasnost za korištenje vaših podataka u prethodno navedene svrhe može obuhvaćati i prijenos vaših podataka SEAT partnerima (prodajni i servisni partneri), pružateljima financijskih usluga odnosno institutima za ispitivanje javnog mnijenja angažiranim u svrhu ispitivanja tržišta i analize zadovoljstva kupaca koje ste sami odabrali, vaši se podaci mogu i njima proslijediti. Podaci se neće prosljeđivati trećim osobama izvan ovih okvira - poput izdavača imenika i tvrtki za izravno oglašavanje.

Prikupljanje i obrada anonimnih podataka

Na ovoj internetskoj stranici koristi se softver za analizu korištenja stranice. Analizom ovih podataka mogu se dobiti vrijedna saznanja o potrebama korisnika. Ova saznanja doprinose dodatnom poboljšanju kvalitete ponude. Za svaki pojedini pristup stranici bez ograničenja se pohranjuje sljedeći zapis podataka:

  • anonimizirani oblik IP adrese računala s kojeg se pristupa stranici
  • datum i vrijeme pristupa stranici
  • naziv stranice odnosno datoteke kojoj se pristupa
  • poveznica na stranicu preko koje je otvorena ova stranica
  • pretraživač uključ. verziju pretraživača koju korisnik koristi
  • operativni sustav koji korisnik koristi.


Ovi se podaci analiziraju u statističke svrhe. Pritom se isključivo radi o podacima koji ne pružaju nikakve povratne informacije o vašoj osobi. Vi ostajete anonimni kao pojedinačni korisnik.

U tom kontekstu se koriste i takozvani kolačići (eng. "cookies"). Kolačići su tekstualne datoteke koje se pohranjuju na računalu posjetitelja internetske stranice i time omogućuju anonimno prepoznavanje posjetitelja.

Na ovoj internetskoj stranici se koriste kolačići od Piwik.org. (http://de.piwik.org/) i Webtrekk (http://webtrekk.com) kako bi se pristupi internetskim stranicama mogli točnije protokolirati. Dodatno se koriste kolačići od twyn group IT solutions & marketing services AG (http://www.twyn.com, http://www.yoondo.com) u svrhu optimiziranog upravljanja reklamama. Podaci koji su pritom prikupljeni pohranjuju se isključivo anonimizirano.

Postavke kolačića

Molimo obratite pozornost na to da kolačići koji su nužni za funkcionalnost internetske stranice nisu obuhvaćeni europskom smjernicom i da se ne mogu deaktivirati. Ako deaktivirate kolačiće, u vašem pretraživaču će se pohraniti kolačić Opt-Out kako bi se evidentirala vaša deaktivacija. Ako koristite neki drugi pretraživač odnosno neki drugi krajnji uređaj ili ako izbrišete kolačiće, deaktivaciju kolačića morate ponovno provesti.

Implementiranje dodataka za društvene mreže

Na našim internetskim stranicama koriste se dodaci Facebooka. Za to koristimo gumb "Sviđa mi se" (eng. "like"). Riječ je o ponudi američke tvrtke Facebook Inc. (1601S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 SAD). Posjećivanjem jedne od naših internetskih stranica koja sadrži takav dodatak nećete međutim biti dovedeni u vezu s ovom tvrtkom. To će se dogoditi tek nakon što date svoju izričitu suglasnost koja će se od vas zatražiti nakon što kliknete na odgovarajući gumb.

Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi