Leon - Leon - SEAT | SEAT
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće

Leon

Euro NCAP ocjena
Euro NCAP ocjena

Najviša ocjena sigurnosti koju vozilo može dobiti putem NCAP programa.

Uključujući
5 godina jamstva
Uključujući
5 godina jamstva

Jamstvo do 5 godina i prijeđenih 100 000 km prestaje kada istekne dogovoreno razdoblje ili se prekorači maksimalna kilometraža, što god prije nastupi.

Opreme

  od Kn 139.158,00

  Konfigurirati

   od Kn 171.699,00

   Konfigurirati

    od Kn 156.948,00

    Konfigurirati

     od Kn 282.743,00

     Konfigurirati
     Dizajn

     Moderan pogled na svijet

     SEAT Leon donosi moderan, upečatljiv dizajn kojim će osvježiti vašu svakodnevicu. Osim dizajna, naš su prioritet vaša sigurnost i jednostavno rukovanje funkcijama vozila, zbog čega smo razvili sustave za zaštitu pješaka te Emergency Assist. Uživajte u svakoj vožnji bez stresa!

     Tehnologija

     Pametna svakodnevica

     Održavati aktivan život može katkada biti izazov. Stoga je zasigurno od pomoći kada na raspolaganju imate svu moguću tehnologiju kako bi sve moglo teći bez problema. SEAT Leon opremljen je najnaprednijim novitetima tako da možete uživati u svakom trenutku.

     Sigurnost

     Možete biti mirni

     U SEAT Leonu uvijek ćete se osjećati sigurno zahvaljujući tehničkim sustavima kao što su sustav zaštite pješaka i potpora kod prometnog zastoja. Sve što vam je potrebno da biste bili smireni prilikom svake vožnje!

     Dizajn

     Istančan ukus u svakom detalju

     Otkrijte jedinstven, atraktivan dizajn s visokokvalitetnim i ergonomskim dizajnom, iznutra i izvana.

     Učinkovitost

     Na putu prema boljem startu

     Zaštitite okoliš i započnite svaku vožnju s većom učinkovitošću i smanjenim emisijama zahvaljujući motoru u vašem SEAT Leonu. Snaga, bolje performanse i ekološka učinkovitost idu ruku pod ruku s ovim motorom.

     Dodatna oprema

     Uspomene stvaramo zajedno.

     Mjesta za cijelu obitelj? Da. Mjesto za dodatnu opremu? Definitivno. Nedostaje još samo avantura na koju ćemo skupa krenuti. 

     Otkrijte više o SEAT Leonu!