Novi SEAT Leon

Dostupan
od 22.409 € (168.843,55HRK)
Dostupan
od 22.409 € (168.843,55HRK)

Sve detalje o aktualnim akcijama možete pronaći ovdje.

Tehnologija
Digitalni info zaslon
Tehnologija
Digitalni info zaslon

Zaslon koji se može individualizirati prikazuje vam sve ono što vožnju čini ljepšom i jednostavnijom, počevši od vaše navigacijske karte, omiljene glazbe pa sve do potpora za vožnju.

Zvuk
BeatsAudio sustav
Zvuk
BeatsAudio sustav

Pustite da vas zadivi novi BeatsAudio sound sustav i očaravajući zvuk vaše glazbe.

Tehnologija
SEAT CONNECT***
Tehnologija
SEAT CONNECT***

Povezuje vas s vašim automobilom, a vaš automobil s ostatkom svijeta. Tako, primjerice, podatke o svom vozilu primate u stvarnom vremenu ili ga možete otvoriti i zaključati na daljinu pomoću svog pametnog telefona.

Opreme

Style

  od 23.447 €

  Konfigurirati

  FR

   od 26.758 €

   Konfigurirati

   Best Buy Car of Europe 2021.

   S odličjem "Best Buy Car of Europe 2021" u natjecanju "AUTOBEST 2021", novi SEAT Leon osvojio je jednu od najprestižnijih nagrada u Europi.

   Virtualna 3D vožnja

   Doživite svoj prvi virtualni 3D obilazak Barcelone s novim SEAT Leonom.

   Dizajn

   Okupajte se suncem.

   Novi SEAT Leon. S upečatljivim dizajnom. Više prostora. I LED glavnim svjetlima s kontinuiranom LED svjetlosnom trakom na stražnjem kraju.

    

   Boje

   Vanjska boja.

   Ostalo
   Desire crvena metalik
   Graphene siva
   Magnetic Tech metalik
   Nevada bijela metalik
   Midnight crna metalik
   Candy bijela
   Pure crvena
   Urban srebrna
   SEAT CONNECT***

   Uvijek nadohvat ruke.

   Bolje povezani nego ikad prije. SEAT CONNECT vam pomaže upravljati automobilom i ostati u kontaktu sa svijetom. Izravno iz vašeg automobila ili s bilo kojeg mjesta pomoću svog pametnog telefona.

   Potpora upravljanja pri parkiranju

   Vaše mjesto pod suncem.

   Parkiranje u gradu je frustrirajuće. Ali ne s potporom upravljanja pri parkiranju i kamerom za vožnju unatrag. Oni vam omogućuju jednostavno parkiranje čak i u najužem parkirnom mjestu.

   Sigurnost

   Inteligentna vožnja.

   Potpora za zadržavanje vozila na voznom traku i za radove na cesti

   Bez iznenađenja: budite upozoreni na radove na cesti na vašem putu i očekujte podršku kako biste ostali na voznom traku.

   Potpora pri promjeni voznog traka Blind-Spot senzor"

   Promjena voznog traka na siguran način. Uz Side Assist možete prepoznati prepreke u mrtvom kutu u području do 70 metara.

   Sustav prepoznavanja umora

   Duga vožnja može vas umoriti. Čim izgubite koncentraciju i promijenite svoje ponašanje u vožnji, sustav prepoznavanja umora predlaže stanku.

   Želite saznati više o novom SEAT Leonu?

   1) 6-godišnje jamstvo ili 150.000 km prijeđenih kilometara, ovisno o tome što prije nastupi, uz mogućnost produljenja do 7 godina i 250.000km. Za više informacija kontaktirajte vašeg SEAT partnera.

    

   *Limitirani specijalni modeli s navedenim uštedama. Dostupno do 31. 12 2023., do opoziva ili isteka zaliha. Samo kod odabranih SEAT partnera.

    

   ***SEAT CONNECT mobilne online usluge (SEAT CONNECT) digitalni su proizvod tvrtke SEAT S.A., Autovía A-2, km 585, 08760 Martorell i sastoje se od jednog ili više paketa rezerviranih usluga. Ovi paketi usluga vezani su uz vozilo i zahtijevaju vozilo marke SEAT ili CUPRA opremljeno za tu svrhu. Preduvjet za pružanje usluge SEAT CONNECT je aktivna podatkovna veza između vozila i podatkovnog poslužitelja. Korištenje online usluga moguće je putem integrirane internetske veze. Za korištenje usluge SEAT CONNECT potrebna je online registracija sa SEAT ID-jem u aplikaciji SEAT CONNECT. Nadalje je potrebno online sklopiti poseban SEAT CONNECT ugovor s tvrtkom SEAT S.A. S time povezane troškove podatkovnih usluga nastale u Europi unutar okvira mrežne pokrivenosti, s izuzetkom aplikacija učitanih u In-Car App Storeu i web-radija, pokriva tvrtka SEAT S.A. Za korištenje aplikacija učitanih u In-Car App Storeu i web-radija, kao i Wi-Fi hotspota, paketi podataka mogu se kupiti kod vanjskog partnera za mobilne usluge i koristiti u području mrežne pokrivenosti u brojnim europskim zemljama. Korištenje aplikacija učitanih u In-Car App Storeu i web-radija alternativno je moguće putem krajnjeg mobilnog uređaja (npr. pametnog telefona) s mogućnošću da djeluje kao mobilni WiFi hotspot. U tom slučaju, odgovarajuće usluge dostupne su samo uz postojeći ili zasebno sklopljen ugovor o mobilnim uslugama između vas i vašeg pružatelja mobilnih usluga i samo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Za korištenje besplatne aplikacije SEAT CONNECT potreban vam je pametan telefon s iOS ili Android operativnim sustavom, kao i SIM kartica s podatkovnom opcijom s postojećim ili zasebno sklopljenim ugovorom o mobilnim uslugama između vas i vašeg mobilnog operatera. Slanjem ili primanjem podatkovnih paketa putem interneta mogu nastati troškovi, posebice u inozemstvu (npr. naknade za roaming). Informacije o tarifnim uvjetima mobitela možete dobiti kod svog mobilnog operatera. Raspoloživost usluge SEAT CONNECT može se razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Online usluge dostupne su tijekom dogovorenog ugovornog razdoblja i mogu biti podložne promjenama u sadržaju odn. ukinuti se tijekom ugovornog razdoblja. Općenito, primjenjuju se Opći uvjeti poslovanja za SEAT CONNECT mobilne online usluge tvrtke SEAT, S.A.

    

   Potrošnja goriva 4,3 - 6,7 l/100 km. Emisija CO₂ 113 - 151 g/km. Verzija 03/2023.