Ibiza

Euro NCAP ocjena
Euro NCAP ocjena

Najviša ocjena za sigurnost koju vozilo može dobiti od Europskog NCAP-a.

Uključuje
5 godina jamstva
Uključuje
5 godina jamstva

Jamstvo koje vrijedi do ukupno 5 godina i za kilometražu od 100.000 km završava po isteku ugovorenog vremena trajanja ili kada prijeđete maksimalnu kilometražu, ovisno o tome koji od ta dva događaja prije nastupi. Akcija vrijedi do opoziva.

Sound sustav
BeatsAudio™
Sound sustav
BeatsAudio™

Glazba obilježava važne životne događaje, a zahvaljujući sound sustavu BeatsAudio™ koji je opremljen pojačalom od 300-W, sa šest zvučnika i high-end-subwooferom SEAT Ibiza neće vam uskratiti taj užitak. Opušteno vozite uz klasičnu glazbu, ili pojačajte tehno, ovisno o tome što vam je trenutačno draže.

Dizajn

Želite više? Krećemo!

Više pokreta: SEAT Ibiza otvara mnoštvo mogućnosti za zabavu u vožnji i slobodu u pokretu. Što god da gradska vožnja stavi ispred vas, uz pomoć LED glavnih svjetala vama će biti pred očima. Zagarantirana želja za avanturama, gdje god se uputili. 

Tehnologija

Stigao je i taj dan.

Želite plesati kao da vas nitko ne gleda? Uključite sound sustav Beats Audio™. Želite nešto reći? Putem SEAT Full Link tehnologije povežite svoj mobitel s 6,5"-inčnim medijskim sustavom, koji je kompatibilan s CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink™ tehnologijom. Na taj će način korištenje smartphonea u automobilu biti jednostavno i još važnije, sigurno. Želite brže stići do svog odredišta? Navigacijski sustav je vjetar u vašim jedrima.

SEAT CONNECT

Potpuna povezivost na pritisak gumba.

SEAT CONNECT omogućuje vam da u svojim omiljenim popisima reprodukcije uživate bez osjetnih prekida i istovremeno budete informirani o stanju na cestama.

Sigurnost

Opušteno do cilja.

Sigurnost je uvijek prioritet - bez odstupanja. U Ibizi ugrađene su sve najsuvremenije sigurnosne značajke - od sustava ACC preko Front Assista sve do sustava prepoznavanja umora. Jednostavno se opustite i uživajte u vožnji s vašim gradskim automobilom.

Život u petoj brzini.

Postavite svoj vlastiti tempo sa sportskim izdanjem SEAT Ibiza FR. Njegovim 18" lakometalnim naplatcima, panoramskim staklenim krovom, dvostrukom ispušnom cijevi te crnom tkaninom s crvenim, sportskim akcentima zauzet će jasan stav i privući sve znatiželjne poglede. 

Dodatna oprema

Učini nešto izuzetno

U životu je nekada važno preuzeti vodeću ulogu, izabrati put i postaviti se. Bez obzira radi li se o ekstravagantnoj odjeći, novoj boji kose ili se birate istaknuti na cesti - brojne opcije SEAT Ibize pobrinut će se da se svaki dan iznova osjećate jedinstvenima.

Želite dodatno istražiti SEAT Ibizu?