Ibiza

Euro NCAP ocjena
Euro NCAP ocjena

Die höchste Sicherheitsbewertung, die ein Fahrzeug durch das European New Car Assessment Program erhalten kann.

Uključuje
5 godina garancije
Uključuje
5 godina garancije

Die Garantie von insgesamt bis zu 5 Jahren und 100.000 km Laufleistung endet, wenn entweder die vereinbarte Zeitdauer abgelaufen ist oder die maximale Laufleistung überschritten wird, je nachdem, welches der beiden Ereignisse zuerst eintrifft. Aktion gültig bis auf Widerruf.

Opreme

REFERENCE

  od Kn 109.101,00

  Konfigurirati

  SALSA

   od Kn 106.541,00

   Konfigurirati

   XCELLENCE

    od Kn 124.746,00

    Konfigurirati

    CHILI

     od Kn 114.609,00

     Konfigurirati
     Dizajn

     Želite više? Krećemo!

     Više pokreta: SEAT Ibiza otvara mnoštvo mogućnosti za zabavu u vožnji i slobodu u pokretu. Što god da gradska vožnja stavi ispred vas, uz pomoć LED glavnih svjetala vama će biti pred očima. Zagarantirana želja za avanturama, gdje god se uputili. 

     Tehnologija

     Stigao je i taj dan.

     Želite plesati kao da vas nitko ne gleda? Uključite sound sustav Beats Audio™. Želite nešto reći? Putem SEAT Full Link tehnologije povežite svoj mobitel s 6,5"-inčnim medijskim sustavom, koji je kompatibilan s CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink™ tehnologijom. Na taj će način korištenje smartphonea u automobilu biti jednostavno i još važnije, sigurno. Želite brže stići do svog odredišta? Navigacijski sustav je vjetar u vašim jedrima.

     Sigurnost

     Opušteno do cilja.

     Sigurnost je uvijek prioritet - bez odstupanja. U Ibizi ugrađene su sve najsuvremenije sigurnosne značajke - od sustava ACC preko Front Assista sve do sustava prepoznavanja umora. Jednostavno se opustite i uživajte u vožnji s vašim gradskim automobilom.

     Život u petoj brzini.

     Postavite svoj vlastiti tempo sa sportskim izdanjem SEAT Ibiza FR. Njegovi 18" naplatci, panoramski stakleni krov, dvostrukom ispušnom cijevi i crnom tkaninom s crvenim, sportskim akcentima zauzet će jasan stav i privući sve znatiželjne poglede. 

     Dodatna oprema

     Učini nešto izuzetno

     U životu je nekada važno preuzeti vodeću ulogu, izabrati put i postaviti se. Bez obzira radi li se o ekstravagantnoj odjeći, novoj boji kose ili se birate istaknuti na cesti - brojne opcije SEAT Ibize pobrinut će se da se svaki dan iznova osjećate jedinstvenima.

     Želite dodatno istražiti SEAT Ibizu?