SEAT Arona

Euro NCAP ocjena
Euro NCAP ocjena

Najviša oznaka sigurnosti, koje neko vozilo može dobiti u NCAP programu.

Uključujući
5 godina jamstva
Uključujući
5 godina jamstva

Jamstvo do 5 godina i prijeđenih 100 000 km prestaje kada istekne dogovoreno razdoblje ili se prekorači maksimalna kilometraža, što god prije nastupi.

Tehnologija
Indukcijsko postolje za punjenje
Tehnologija
Indukcijsko postolje za punjenje

Kad ste na putu kako biste obavili razne stvari, morate ostati umreženi. Vaš Connectivity Box i vaš bežični sustav punjena olakšavaju vam punjenje baterije uvijek kad je potrebno, a GSM antena omogućuje vam da uvijek imate signal.

Opreme

REFERENCE UNIQUE

  od Kn 122.758,00

  Konfigurirati

  STYLE UNIQUE

   od Kn 127.396,00

   Konfigurirati

   XCELLENCE UNIQUE

    od Kn 141.153,00

    Konfigurirati

    FR UNIQUE

     od Kn 146.914,00

     Konfigurirati
     Dizajn

     Učinite pravu stvar.

     Neki drugi slijede, dok neki imaju malo drukčiji pristup. SEAT Arona gradski je SUV koji je stvoren za hrabre. Za one koji rado prate vlastiti put. Opremljena elementima koji se mogu individualno oblikovati, SEAT Arona uspijeva spojiti okretan gradski automobil sa stilom SUV modela. Tu je, spremna za akciju. Jeste li i vi spremni?

     Tehnologija

     Lijep novi svijet

     Dopustite da vas moderna tehnologija poput postolja za induktivno punjenje i KESSY sustav zaključavanja i pokretanja bez ključa, poštedi stresa tijekom vožnje kako biste se jednostavno mogli samo nasloniti i uživati u svakom trenutku vožnje.

     SEAT CONNECT

     Potpuna povezivost na pritisak gumba.

     SEAT CONNECT omogućuje vam da u svojim omiljenim popisima reprodukcije uživate bez osjetnih prekida i istovremeno budete informirani o stanju na cestama.

     Sigurnost

     Vi imate kontrolu.

     Kamo god putujete - vaša će vam SEAT Arona biti prava podrška. Bilo da se vozite na otvorenoj cesti ili izvodite zahtjevnije manevre tijekom izlaska iz parkirnog mjesta - sigurnosni uređaji u skladu s najnovijim stanjem tehnike zaštitit će vas i osobe u vašoj neposrednoj blizini. Radite sve kao i obično. U najboljim ste rukama.

     Galerija

     Ostavite dojam.

     SEAT Arona ne uvodi samo promjene. Ona to čini na visokoj razini. Sa svojim komforom. S impresivnim obrisima. S posebno prostranom unutrašnjošću. Upečatljivom instrumentnom pločom i kolom upravljača. 8" zaslonom smještenim u sredini. Sada ste vi na redu.

     Sjedenje sa stilom.

     Savršen komfor i visina.

     360° agilnost.

     Dinamični prednji kotači.

     Full LED svjetla.

     Sve su "oči" uperene na cestu.

     Komfor u vožnji.

     Ergonomično kolo upravljača i glava ručice mjenjača.

     Dodatna oprema

     Slobodno pokažite svoju hrabrost

     Želite li više? SEAT Arona pružit će vam sve što vam je potrebno jer sada može biti još praktičnija, pametnija i privlačnija. Za Aronu je dostupan bogat izbor dodatnih funkcija kako biste je mogli oblikovati u skladu sa svojim ukusom.

     Street Art

     Učinite pravu stvar

     A to znači da trebate vjerovati svojem instinktu. Pratite vlastiti put i doživite sjajne stvari. Pogledajte kako to čini međunarodni ulični umjetnik Mateo. Tada ćete znati na što mislimo. 

      

     Doznajte više o modelu SEAT Arona.