Dodatna oprema

Imati više. Činiti više. Riskirati više.

U vašem je svijetu sve moguće. Dodatna oprema u SEAT Aroni pobrinut će se da putujete inteligentno i zaštićeno, uz odabrane dekorativne vrste dizajna i individualizirane letvice. Vrijeme je da svoje vozilo opremite još bolje - u Arona stilu.

Polučvrsto korito prtljažnika

Uzmite sa sobom što god poželite.

Polučvrsto korito prtljažnika izrađeno po mjeri savršeno se uklapa u vaš prtljažnik od 400 l. Neovisno o tome što sa sobom nosite, zaštitite svoje vozilo i održavajte ga urednim pomoću protukliznog materijala koji odgovara vašim potrebama.

Individualizacija vanjskog dizajna

Samo najbolje. Bez kompromisa

Preuzmite kompletan stil Arone i još puno toga. Okviri svjetala za maglu i bočne letvice za vašu SEAT Aronu dostupni su u Piano crnoj ili srebrnoj boji. Za poklopac prtljažnika na raspolaganju vam stoje mat krom izvedba i Piano crna boja. Sada ste spremni na sve.

Dekorativna unutrašnjost

Pobijedite nepobjedivo.

Odaberite promjenu. Sportsko ili elegantno kolo upravljača? Vrh ručice mjenjača, papučice i oslonci za noge srebrne boje? Istaknite se u masi poput vaše Arone.

Štitnici za blato

Krenite! Zaštićeni.

Zaštitite svoju Aronu štitnicima za blato koji su savršeno smješteni iza kotača. Imate dovoljnu zaštitu. Više od toga vam nije ni potrebno.

Više o dodatnoj opremi možete pogledati  ovdje.

Želite znati više o modelu SEAT Arona?