Dodatna oprema

Učinite to na svoj način.

Vaša nova SEAT Arona nudi niz dodatne opreme i transportnih rješenja koji će vam olakšati planiranje vašeg putovanja. Bez obzira što je na dnevnom redu, imamo pravu dodatnu opremu za vas.

Komplet zimskih kotača

Komplet zimskih guma i naplataka

Vaš SEAT partner nudi vam veliki izbor kompleta zimskih kotača za vašu SEAT Aronu kako biste ne samo vizualno usavršili svoje vozilo, već ga i tehnički pripremili za hladno godišnje doba.

Trebate nove komplete zimskih kotača i posjedujete SEAT TopCard? U tom slučaju imamo dobre vijesti za vas. Naime, pri kupnji kompleta kotača, SEAT vam četvrti kotač poklanja.

Polučvrsta kadica za prtljažnik

Ponesite sa sobom što god poželite.

Izrađena točno po mjeri, polučvrsta kadica za prtljažnik precizno pristaje u vaš prtljažnik od 400 l. Bez obzira što ponesete, vaš će automobil biti zaštićen od ogrebotina i prljavštine. A zahvaljujući protukliznom materijalu, vaša prtljaga ostaje na svome mjestu.

Individualnost u vanjskom nastupu

Samo odabrano. Bez kompromisa.

Odlučite se za cjelokupni Arona Style i mnogo više. Okviri prednjih svjetala za maglu i bočne letvice za vašu SEAT Aronu dostupni su u Piano crnoj ili srebrnoj boji. Za stražnji poklopac raspoložive su varijante u bojama Chrom mat i Piano crna. Sada ste opremljeni za sve prilike.

Dekorativni interijer

Pobijedite nepobjedivo.

Raznolikost je poželjna. Kolo upravljača sportskog ili elegantnog dizajna? Ručica mjenjača, papučice i oslonci za noge u srebrnoj boji? Vi se također ističete u masi. Baš poput vaše SEAT Arone.

Blatobrani

Krenite! Zaštićeni.

Zaštitite svoju Aronu štitnicima za blato koji se savršeno uklapaju iza kotača. Imate dovoljnu zaštitu. Što biste još mogli poželjeti?

Potrošnja goriva 5,3 - 6,9 l/100 km. Emisija CO₂ 119 - 156 g/km. Verzija 03/2023.