Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Dodatna oprema

Imati više. Činiti više. Riskirati više.

U vašem je svijetu sve moguće. Dodatna oprema u SEAT Aroni pobrinut će se da putujete inteligentno i zaštićeno, uz odabrane dekorativne vrste dizajna i individualizirane letvice. Vrijeme je da svoje vozilo opremite još bolje - u Arona stilu.

Polučvrsto korito prtljažnika

Uzmite sa sobom što god poželite

Polučvrsto korito prtljažnika izrađeno po mjeri savršeno se uklapa u vaš prtljažnik od 400 l. Neovisno o tome što sa sobom nosite, zaštitite svoje vozilo i održavajte ga urednim pomoću protukliznog materijala koji odgovara vašim potrebama.

Individualizacija vanjskog dizajna

Samo najbolje. Bez kompromisa

Preuzmite kompletan stil Arone i još puno toga. Okviri svjetala za maglu i bočne letvice za vašu SEAT Aronu dostupni su u Piano crnoj ili srebrnoj boji. Za poklopac prtljažnika na raspolaganju vam stoje mat krom izvedba i Piano crna boja. Sada ste spremni na sve.

Dekorativna unutrašnjost

Pobijedite nepobjedivo.

Odaberite promjenu. Sportsko ili elegantno kolo upravljača? Vrh ručice mjenjača, papučice i oslonci za noge srebrne boje? Istaknite se u masi poput vaše Arone.

Štitnici za blato

Krenite! Zaštićeni.

Zaštitite svoju Aronu štitnicima za blato koji su savršeno smješteni iza kotača. Imate dovoljnu zaštitu. Više od toga vam nije ni potrebno.

Želite znati više o modelu SEAT Arona?