Tehnologija

Slijedite svoj cilj. Vi imate kontrolu.

Što god i kada god poželite - gdje god se nalazili. Vaša SEAT Arona raspolaže tehnikom s kojom ćete ostati umreženi i koja vam prepušta kontrolu zahvaljujući sustavu Full Link, sustavu zaključavanja i pokretanja bez ključa Kessy, ambijentalnom osvjetljenju i postolju za induktivno punjenje. Naviknite se da imate glavnu riječ.

Postoje za indukcijsko punjenje s integriranom GSM antenom.

Svijet ne miruje

Kada želite pokrenuti stvari tijekom putovanja, morate ostati umreženi. Vaš Connectivity Box i bežični sustav punjenja olakšat će vam punjenje baterija uređaja. A integrirana GSM antena omogućit će vam signal u svakom trenutku.

8“ zaslon sa Full Link tehnologijom

Sada vas više ništa neće moći zaustaviti

Umrežite sve što vam je drago - svagdje i u svakom trenutku sa sustavom SEAT Full Link i 8" zaslonom. Podijelite, slušajte i navodite sa sustavima Apple Car Play™, Android Auto™ i Mirror Link™. Naime, ako vam je cijeli život nadohvat ruke, tada je samo nebo granica.

Tehničke značajke

Slijedite vlastiti put

Sustav zaključavanja i pokretanja bez ključa

Tko uopće ima vremena za ključeve? Okupirani ste krčenjem novih putova. Približite se svojoj SEAT Aroni i sustav Kessy automatski će je otključati dodirom vrata. Motor će se prebaciti na standby modus, a vi još samo morate pritisnuti gumb za pokretanje i krenuti. To je sve.

BeatsAudio™

Kakve stvari slušate? Klasiku? Jazz? Možda Big Beat? Sustav BeatsAudio™ s pojačalom od 300 W, šest zvučnika i izrazito kvalitetnim subwooferom ponudit će vam sve ono što vas ostavlja bez teksta. Pojačajte do daske.

Senzori za kišu i svjetlo

Vožnja u promjenjivim uvjetima? Senzori za kišu i svjetlo vaše SEAT Arone automatski će saznati kada je potrebno uključiti brisače ili zasloniti glavna svjetla kod prometa iz suprotnog smjera. Tako ćete imati više vremena za ono što biste zapravo trebali raditi.

Izuzetno kvalitetna unutrašnjost

Preuzmite vodstvo. S lakoćom.

Kada ste za upravljačem, morate sve imati pod kontrolom. Primjerice tlak u gumi i potrošnju goriva ili sustav prepoznavanja umora i pomoć pri parkiranju. Sve se prikazuje na instrumentnoj ploči koja vam nudi jasan prikaz.

SEAT Profili vožnje

Za još veći užitak

Tko bi uopće htio slušati o tome kako treba voziti? SEAT Drive profili i SEAT Dual-Ride prilagodit će se vašem načinu vožnje. Želite li veću snagu? Kruće amortizere? Sport ili Eco? Vaša je Arona jednako individualna kao i vi. Želimo vam ugodnu vožnju.

Želite saznati više o modelu SEAT Arona?