Održivost

Očuvanje resursa

SEAT, S.A. razvija, proizvodi i prodaje automobile, na način koji omogućuje mobilnost i osobnu neovisnost. Tvrtka se kontinuirano zalaže za kontinuirano unapređenje i ekološku održivost svojih proizvoda, centara za proizvodnju, distribuciju i recikliranje. Učinkovito korištenje prirodnih energetskih resursa stvara održiv način rada koji štiti okoliš i pozitivno utječe na životni ciklus proizvoda. Ovako SEAT iskazuje svoju odanost i ispunjava svoje obaveze prema društvu i državi.  

Osnovni principi:

  • Tvrtka SEAT, S.A. ima za cilj stvarati ekonomična vozila i rješenja za mobilnost, a koja zadovoljavaju potrebe što naših kupaca, tako i društva za kvalitetom proizvoda i usluge, imajući pritom na umu zaštitu okoliša.
  • SEAT, S.A. zajedno sa svojim dobavljačima i tvrtkama za recikliranje osigurava kontinuirano poboljšanje ekološke učinkovitosti svojih proizvoda tijekom njihovog životnog ciklusa.
  • SEAT, S.A. surađuje s vladinim agencijama i drugim agencijama za zaštitu okoliša na razvoju i strogom pridržavanju regulatornih okolišnih zahtjeva.
  • SEAT, S.A. osposobljava i motivira svoje zaposlenike kako bi mogli ispuniti i dosljedno provoditi odgovornost tvrtke u vezi s politikom zaštite okoliša.
  • SEAT, S.A. jasno i transparentno informira svoje kupce, trgovce i javnost o mjerama zaštite okoliša tvrtke.