Prepoznavanje prirodnog govora

Povežite svoj automobil sa svijetom.

Za traženje odredišta, adresa ili medija, sve što trebate učiniti jest pitati. Izgovorite "Hola Hola" radi aktivacije sustava dok držite ruke na kolu upravljača i imate potpunu kontrolu nad njime.

SEAT CONNECT

Svakoj je avanturi potreban njen soundtrack.

U kombinaciji s navigacijskim sustavom možete uživati u medijima na zahtjev i reproducirati glazbu, podcaste ili web-radio. Isplanirajte najbržu rutu, primajte prometne informacije i pronađite najbliže parkiralište ili najbližu benzinsku postaju.

Uvijek povezani

Podrška 24 sata na dan

Funkcija poziva u nuždi eCall automatski se povezuje s hitnim službama i unaprijed šalje sve potrebne podatke. Time se štedi vrijeme kada je to najpotrebnije.

Usluga na daljinu

Neka vam je automobil uvijek u džepu.

S aplikacijom SEAT CONNECT otključavanje vašeg automobila jednako je jednostavno kao i otključavanje vašeg pametnog telefona. Aktivirajte sirenu ili žmigavce kako biste ga lakše uočili u gomili. Pronađite ga, čak i ste miljama udaljeni od njega.

Želite li saznati više o SEAT Aroni?

Potrošnja goriva 5,3 - 6,9 l/100 km. Emisija CO₂ 119 - 156 g/km. Verzija 03/2023.

*Sustavi potpora predstavljaju dodatne elektroničke sustave u motornim vozilima koji podržavaju vozača u određenim situacijama u vožnji. Međutim, ovi sustavi podliježu fizikalnim i sistemski uvjetovanim ograničenjima i ne oslobađaju vozača od odgovornosti za upravljanje svojim vozilom. Molimo, informirajte se (prije svoje prve vožnje) u svojim Uputama za uporabu u kojoj mjeri vas sustav potpora podržava.