Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
TEHNOLOGIJA

Zašto čekati sutra?

Nema razloga za čekanje. Tu je sve što vam je potrebno. Vaša nova SEAT Ibiza s 8" zaslonom (20,3 cm) raspolaže najnovijom SEAT tehnologijom kako bi vam olakšala vašu (automobilsku) svakodnevicu. Krenimo.

Povezivost

Postolje za induktivno punjenje

Ako nije jednostavno, onda nije ni mobilno. Jednostavno stavite svoj smartphone u postolje za induktivno punjenje modela SEAT Ibiza i bez ikakvih problema ga bežično napunite. Integrirano GSM antensko pojačalo povećava jačinu signala.

AUDIO SUSTAV

Sound sustav Beats Audio™

Soundtrackovi obilježavaju životne događaje. A zvuk ne nedostaje u SEAT Ibizi sa sound sustavom Beats Audio™ zahvaljujući 300-W pojačalu, šestorim zvučnicima i subwooferu visoke kvalitete. Vozite se uz klasičnu glazbu, pojačajte tehno - slušajte što god poželite.

Navigacija

8" zaslon (20,3 cm)

Nađite svoj put.

Želite li do svog odredišta stići bez ikakvih problema? 8" zaslon (20,3 cm) u novoj SEAT Ibizi ističe se svojim integriranim navigacijskim sustavom s Full Link tehnologijom, kartama i praktičnom pomoći pri parkiranju na stražnjem dijelu vozila.

Više tehnologije

Zabava ne prestaje.

Kessy Entry & Go

Pokretanje bez ključa pomoću gumba za pokretanje Heartbeat. Gumb za pokretanje Heartbeat uključit će se čim se nova SEAT Ibiza automatski otključa nakon što joj se približite. Uđite, pritisnite gumb i krenite.

Profili vožnje

Odaberite adaptivnu regulaciju amortizera u FR opremi. S profilima vožnje vozit ćete potpuno u skladu s vašim željama. Jednostavno krenite i zabavite se.

Kamera za vožnju unatrag

Jednostavno se krećite unatrag zahvaljujući kameri za vožnju unatrag. Slika se prikazuje izravno na vašem zaslonu. Parkiranje - sigurno, ugodno, jednostavno.

MOTORI

Što vas pokreće?