Sigurnost

Život je suviše kratak da biste se brinuli.

Opustite se. SEAT Ibiza nudi sigurnost vama i vašim najmilijima. S ovim dobrim osjećajem možete se opustiti i koncentrirati na važne stvari. Primjerice na zabavu.

Zračni jastuci

Odahnite.

Ako dođe do najgoreg slučaja, inteligentna kontrola zračnih jastuka SEAT Ibize reagirat će u skladu sa situacijom. Vozač i suvozač zaštićeni su prednjim i bočnim zračnim jastucima.

Sigurni na putu.

Mi vam pomažemo.

Sustav ACC kontrolira brzinu ovisno o prometu, sustav nadzora okoline Front Assist koči u slučaju nužde, a sustav prepoznavanja umora preporučuje vam kada biste trebali napraviti stanku. Što god da je na putu, mi smo tu za vas.

Pogledajte funkcije
ELEKTRONIČKA KONTROLA STABILIZACIJE (ESC)

Jednostavno jednostavna

Nova generacija elektroničke kontrole stabilizacije (ESC) funkcionira točno onako kako smo obećali. ESC u vašoj novoj Ibizi bez poteškoća svladava skliske podloge i zimske uvjete na cesti. 

Potpora za kretanje uzbrdo.

Samo nebo je granica.

Uputite se s vašom SEAT Ibizom na gradske brežuljke. Jednostavno krenite pomoću potpore za kretanje uzbrdo bez upotrebe ručne kočnice i nastavite otkrivati svijet.

Ovako funkcionira.
Kontrola tlaka u gumama.

Vozite li svojim stilom?

Dodajte gas. Vaša SEAT Ibiza može to podnijeti. Kontrola tlaka u gumama zadržat će pregled kako biste se vi mogli voziti puni samopouzdanja.

Želite znati više o modelu SEAT Ibiza?