Sigurnost

Putujte bezbrižno!

Nema potrebe za stresom, zbrinuti ste. SEAT Ibiza opremljena je inovativnom sigurnosnom tehnologijom kako biste se mogli usredotočiti na uživanje u vožnji.

 

SEAT potpora za duga svjetla

Prigušite svjetla.

Noćna vožnja s uključenim dugim svjetlima? SEAT Ibiza prepoznaje promet iz suprotnog smjera i automatski prebacuje s dugih svjetala na kratka svjetla.

Sustav prepoznavanja umora

Usredotočeni, sigurni i budni.

Kad vaše reakcije postanu usporene, zvučno i vizualno upozorenje podsjetit će vas da je vrijeme za odmor od vožnje.

Adaptivna regulacija brzine

Održavajte razmak.

Naslonite se i opustite. ACC kao dio sustava Travel Assist pruža siguran razmak tijekom vožnje uz automatsku prilagodbu brzine.

Potpora zadržavanja vozila na voznom traku

Ostanite na pravcu.

Potpora zadržavanja vozila na voznom traku pomoći će vam da ostanete na svom voznom traku. U slučaju da vaše vozilo izađe iz voznog traka, sustav će vas o tome obavijestiti kako biste izvršili korekciju pravca vožnje.

 

 

 

Zračni jastuci

Zbrinuti i zaštićeni.

Sustav zračnih jastuka u novoj SEAT Ibizi iz svakog kuta pruža zaštitu i sigurnost u koju se možete pouzdati.

 

 

Želite saznati više o SEAT Ibizi?

*Sustavi potpora predstavljaju dodatne elektroničke sustave u motornim vozilima koji podržavaju vozača u određenim situacijama u vožnji. Međutim, ovi sustavi podliježu fizikalnim i sistemski uvjetovanim ograničenjima i ne oslobađaju vozača od odgovornosti za upravljanje svojim vozilom. Molimo, informirajte se (prije svoje prve vožnje) u svojim Uputama za uporabu u kojoj mjeri vas sustav potpora podržava.

Potrošnja goriva 5,1 - 6,8 l/100 km. CO₂-emisije 116 - 154 g/km. Verzija 03/2023.