Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
SIGURNOST

Život je suviše kratak da biste se brinuli.

Opustite se. Nova SEAT Ibiza nudi sigurnost vama i vašim najmilijima. S ovim dobrim osjećajem možete se opustiti i koncentrirati na važne stvari. Primjerice na zabavu.

Sigurnost na putu

Mi vam pomažemo.

Pogledajte funkcije

Sustav ACC kontrolira brzinu ovisno o prometu, sustav nadzora okoline Front Assist koči u slučaju nužde, a sustav prepoznavanja umora preporučuje vam kada biste trebali napraviti stanku. Što god da je na putu, mi smo tu za vas.

ZRAČNI JASTUCI

Odahnite.

Ako dođe do najgoreg slučaja, inteligentna kontrola zračnih jastuka nove SEAT Ibize reagirat će u skladu sa situacijom. Vozač i suvozač zaštićeni su prednjim i bočnim zračnim jastucima.

ELEKTRONIČKA KONTROLA STABILIZACIJE (ESC)

Jednostavno jednostavna.

Nova generacija elektroničke kontrole stabilizacije (ESC) funkcionira točno onako kako smo obećali. ESC u vašoj novoj Ibizi bez poteškoća svladava skliske podloge i zimske uvjete na cesti.

Potpora za kretanje uzbrdo

Samo nebo je granica.

Ovako funkcionira

Uputite se s vašom novom SEAT Ibizom na gradske brežuljke. Jednostavno krenite pomoću potpore za kretanje uzbrdo bez upotrebe ručne kočnice i nastavite otkrivati svijet.

Kontrola tlaka u gumama

Vozite svojim stilom?

Dodajte gas. Vaša SEAT Ibiza može to podnijeti. Kontrola tlaka u gumama zadržat će pregled kako biste se vi mogli voziti puni samopouzdanja.