SEAT Originalna dodatna oprema

Za jedinstveni osjećaj u vožnji!

Individualizirajte svoj gradski automobil opsežnom i jedinstvenom SEAT originalnom dodatnom opremom. Za sva dodatna pitanja na raspolaganju vam stoji vaš SEAT servisni savjetnik.

Lakometalni naplatci

Od elegancije do sportskog izgleda

Bez obzira preferirate li eleganciju ili sportski izgled, stilski dotjerani naplatci od lakog metala koji su dio SEAT Originalne dodatne opreme nude za svakog ponešto.

Transport

Rješenja za sve vrste prtljage

Za godišnji odmor, slobodno vrijeme ili sport: s transportnim rješenjima koja nudi SEAT uvijek sa sobom možete imati sve ono što vam je važno. Osnovni krovni nosači podloga su za ostalu transportnu opremu kao npr. praktične nosače za bicikle.

Infotainment

Posljednji krik tehnike

Kada je SEAT u pitanju, najmodernija tehnika ne skriva se samo ispod poklopca motora, ona je dio i unutrašnjeg prostora: tako su adapteri za pametne telefone i uređaj za reprodukciju glazbe odgovorni za najvišu razinu povezivanja. Pomoću handsfree sustava možete se usredotočiti na promet i istovremeno telefonirati, dok će vam uređaji za navigaciju pokazati najbrži put do cilja.

Unutrašnji dekor

Raznolikost - za svakoga.

Od upravljača preko poda prostirača do pragova vrata i gumba zupčanika - svaki je detalj savršeno usklađen s vašim ukusom.

Više o dodatnoj opremi možete pogledati  ovdje.

Želite znati više o modelu SEAT Ibiza?