Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
SEAT originalna dodatna oprema

Za jedinstveni osjećaj u vožnji!

Individualizirajte svoj gradski automobil opsežnom i jedinstvenom SEAT originalnom dodatnom opremom. Za sva dodatna pitanja na raspolaganju vam stoji vaš SEAT servisni savjetnik.

KOMPLETI AERODINAMIČNE OPREME

Performanse

S novim kompletima aerodinamične opreme modela SEAT Ibiza uvijek ćete biti u središtu pažnje. Uživajte u klasičnom stilu reli vozača u vašoj omiljenoj boji. Uz komplet aerodinamične opreme na raspolaganju vam stoje i posebne vrste unutrašnjeg dizajna.

NAPLATCI OD LAKOG METALA

Od elegancije do sportskog izgleda

Bez obzira preferirate li eleganciju ili sportski izgled, stilski dotjerani naplatci od lakog metala koji su dio SEAT Originalne dodatne opreme nude za svakog ponešto.

Transport

Rješenja za sve vrste prtljage

Za godišnji odmor, slobodno vrijeme ili sport: s transportnim rješenjima koja nudi SEAT uvijek sa sobom možete imati sve ono što vam je važno. Osnovni krovni nosači podloga su za ostalu transportnu opremu kao npr. praktične nosače za bicikle.

 

 

 

 

 

Unutarnje vrijednosti

Sportski karakter

Dizajnirajte unutrašnjost svog vozila potpuno u skladu s vašim ukusom. Počevši od kola upravljača, podnih prostirki, papučica, individualnog vrha ručice mjenjača sve do zaštitnih letvica u pragovima - svi će pronaći nešto za sebe. Odaberite između triju elegantnih linija dizajna: Ibiza Sport, Ibiza Trend ili Ibiza Urban.

INFOTAINMENT

Posljednji krik tehnike

Kada je SEAT u pitanju, najmodernija tehnika ne skriva se samo ispod poklopca motora, ona je dio i unutrašnjeg prostora: tako su adapteri za pametne telefone i uređaj za reprodukciju glazbe odgovorni za najvišu razinu povezivanja. Pomoću handsfree sustava možete se usredotočiti na promet i istovremeno telefonirati, dok će vam uređaji za navigaciju pokazati najbrži put do cilja.

Sigurnost

Sigurna vožnja

Vaša sigurnost naš je prioritet. Stoga ne pristajemo na kompromise kada je u pitanju SEAT originalna dodatna sigurnosna oprema: to vrijedi kako za naše moderne dječje sjedalice tako i za lance za snijeg ili sigurnosne prsluke.

Dobra zaštita

Savršena priprema

Kako bi vaš SEAT što duže izgledao kao nov, originalna dodatna oprema nudi praktična pomagala. Tako će se primjerice dostupno korito utovarnog prostora pobrinuti da vaš prtljažnik ostane čist, a podne prostirke sačuvat će prostor za noge od nečistoće. Opcijski dostupni štitnici za blato štite karoseriju od kamenja i prašine koja se podiže u vožnji.