SEAT originalna dodatna oprema

Za vaš sasvim osobni doživljaj vožnje!

Učinite svoju svoju gradsku jurilicu osobnom pomoću bogate i jedinstvene SEAT originalne dodatne opreme. Za sva pitanja rado vam na raspolaganju stoji vaš SEAT servisni savjetnik.

Komplet zimskih kotača

Komplet zimskih guma i naplataka

Kako biste svoje vozilo usavršili ne samo vizualno, već ga i tehnički pripremili za hladno godišnje doba, vaša SEAT partner nudi vam veliki izbor kompleta zimskih kotača za vašu SEAT Ibizu.

Trebate novi komplet zimskih kotača i posjedujete SEAT TopCard? Imamo dobru vijest za vas. Naime, pri kupnji kompleta, SEAT vam četvrti kotač poklanja.

Lakometalni naplatci

Od elegantnih do sportskih.

Sasvim je svejedno, preferirate li sportski ili elegantan nastup - stilski lakometalni naplatci iz SEAT originalne dodatne opreme nude odgovarajući dizajn za svačiji ukus.

Transport

Rješenja za svaki komad prtljage.

Bilo za godišnji odmor, slobodno vrijeme ili sport.  S rješenjima marke SEAT za transport uvijek vam je pri ruci sve ono što vam je važno.  Poput osnovnog krovnog nosača tereta koji predstavlja bazu  dodatne opreme za transport kao što je, primjerice, praktičan nosač za bicikl.  Za sva pitanja rado vam na raspolaganju stoji vaš SEAT servisni savjetnik.

Infotainment

Najsuvremenija tehnologija.

Najmodernija tehnologija u SEAT modelima ne nalazi se samo ispod poklopca motora, već i u unutrašnjosti vozila. A adapteri za pametni telefon i media playere pobrinut će se za najbolju moguću povezivost. Zahvaljujući handsfree sustavu moći ćete se jednostavno usredotočiti na promet i istovremeno telefonirati. Povrh toga, raspoloživi navigacijski uređaji uvijek će vam pokazati najbrži put do odredišta.

Unutrašnji dekorativni elementi

Doživite raznolikost.

Od kola upravljača preko podnih prostirki pa sve do letvica u pragovima i ručice mjenjača - svaki je detalj savršeno prilagođen vašem ukusu.

Potrošnja goriva 5,1 - 6,8 l/100 km. CO₂-emisije 116 - 154 g/km. Verzija 03/2023.