Potpuna povezivost

Beskrajne mogućnosti.

Kada to vama odgovara. Zaključajte vrata i aktivirajte sirenu iz daljine. Pogledajte rutu ili stavite sljedeću pjesmu: Sve započinje s aplikacijom SEAT CONNECT.

Online infotainment usluge

Reprodukcija prave glazbe.

S aplikacijom SEAT CONNECT uživajte u online glazbi, podcastima i međunarodnim radiopostajama. Povrh toga: S prometnim aktualiziranjima uživo i izračunima ruta zasigurno nećete pogriješiti.

 

 

Online infotainment usluge

Što god trebate, jednostavno pitajte.

Ne postoji bolji način povezivanja od verbalne komunikacije. Jednostavno izgovorite "Hola Hola" za aktiviranje rukovanja govornim naredbama i kako biste dobili što vam treba bez pomicanja ruku s kola upravljača.

Sigurnost & Servis

Vaša sigurna podrška.

Ako dođe do najgoreg, privatni poziv u nuždi "eCall" šalje podatke, poput vaše lokacije, izravno hitnim službama kako bi im se olakšalo pružanje pomoći.

Daljinski pristup

Povezanost, kao s vašim najboljim prijateljima.

Aplikacija SEAT CONNECT pruža vam daljinski pristup podacima o vožnji, položaju parkiranja i statusu vozila vašeg automobila. Možete ga sigurno zaključati s bilo kojeg mjesta.

Želite li saznati više o SEAT Ibizi?

 

Fotografije su simbolične.

*Sustavi potpora predstavljaju dodatne elektroničke sustave u motornim vozilima koji podržavaju vozača u određenim situacijama u vožnji. Međutim, ovi sustavi podliježu fizikalnim i sistemski uvjetovanim ograničenjima i ne oslobađaju vozača od odgovornosti za upravljanje svojim vozilom. Molimo, informirajte se (prije svoje prve vožnje) u svojim Uputama za uporabu u kojoj mjeri vas sustav potpora podržava.

Potrošnja goriva 5,1 - 6,8 l/100 km. CO₂-emisije 116 - 154 g/km. Verzija 03/2023.