Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
DIZAJN

Pripada samo vama.

Iskusite gradsku avanturu s novom SEAT Ibizom. Ona nudi sve što vam je potrebno za grad. Aerodinamični, učinkoviti oblik koji vam omogućuje bržu i efikasniju vožnju uz manju potrošnju. Optimizirana sigurnost i stabilnost za osjećaj dodatne sigurnosti. Dakle, kamo ćete otputovati?

Oštriji rubovi

Čemu lažna skromnost?

Odličan izgled s novom SEAT Ibizom. Zahvaljujući  programu dizajna 3D i tehničkom znanju vaša će Ibiza odisati dinamikom,  čak i kada miruje.

Čekaju vas nove avanture. Zabava. Bez lažne skromnosti.

LED glavna svjetla

Ljubav. Smijeh. Život.

Pogledajte svjetla

Budućnost je svijetla. LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla obasjat će noć - kao da se vozite danju. Zavoljet ćete ih.

BOJE

Unesite boju u svoj život

Ostalo
Aluminijski naplatci

Pokrenite se.

S ovim posebno izrađenim naplatcima dostupnima u veličini do 18" nećete željeti dugo ostati na mjestu. Lakoća i istovremena snaga zahvaljujući naplatcima u dizajnu koji sami odaberete.

Prilagođava se vašem raspoloženju.

Odrasti? Nikada!

Promijenite unutrašnji dekor

Sa SEAT Ibizom pred vama je čitav svijet koji možete otkriti. A brojna iznenađenja kriju se i u njezinoj unutrašnjosti: nova armaturna ploča, boje s mogućnošću individualizacije, ambijentalno osvjetljenje i naravno više prostora za uživanje.

Presvlake

Želite promjenu? Eksperimentirajte!

Zašto se odlučiti samo za jedno ako postoji toliko mogućnosti? Zahvaljujući novoj SEAT Ibizi možete eksperimentirati i pustiti mašti na volju.

Ambijentalno svjetlo

Pronađite svoje mjesto za opuštanje.

Promijenite boju

S ambijentalnim svjetlom u novoj SEAT Ibizi možete pritiskom na gumb mijenjati LED osvjetljenje u vratima između crvene i bijele boje. Jačinu osvjetljenja možete prilagoditi i u prednjem području za noge ili u pretincu za rukavice. Napredni gumb koji jamči pravi balans i osjećaj opuštenosti. 

Galerija

XCELLENCE

Oštri rubovi i 17“ aluminijski naplatci. Elegantne presvlake, kolo upravljača te sjedala s ukrasnim šavovima i elementima. A tek velika količina prostora...

Alcantara

Elegantna unutrašnjost

17“ aluminijski naplatci

Vrhunske performanse

Elegantna unutrašnjost

Sasvim nove presvlake i detalji

Prostran prtljažnik

Zapremina prtljažnika od 355 litara i dvostruka podnica utovarnog prostora

Novi dizajn

Oštri rubovi
FR

Galerija

Odredite vlastiti tempo u novom i sportskom vozilu SEAT Ibiza FR. S 18“ aluminijskim naplatcima „Performance“, panoramskim krovom, dvostrukim završetkom ispušne cijevi i crnim presvlakama s kontrastnim šavovima dinamična je do najmanjeg detalja.

Dizajn

Preglednost kokpita

Sigurni na putu

Svjetla za maglu

Cool detalji

Vanjska zrcala lakirana u crnoj boji

Prednja maska

Upečatljiv dizajn

Plijeni poglede

LED-stražnja svjetla