Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
TEHNOLOGIJA

Pametna tehnologija

Održavati aktivan život može katkada biti izazov. Stoga je zasigurno od pomoći kada na raspolaganju imate svu moguću tehnologiju kako bi sve moglo teći bez problema. Novi SEAT Leon opremljen je najnaprednijim novitetima tako da možete uživati u svakom trenutku.

Oprema

Indukcijski punjač

Možda je već postalo navikom imati rezervni plan, ali u novom SEAT Leonu možete se opustiti. Kada je baterija vašeg telefona prazna, uvijek je tu još i bežični punjač. I što je još bolje: manje kabela, manje stvari koje vam smetaju!

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG

Dodatni par očiju

Koji vozač ne bi želio imati oči i na leđima? Novi SEAT Leon pak ima drugo najbolje rješenje u obliku kamere za vožnju unatrag. Ona brine za to da vam ne promakne ništa što se događa iza vas.

UDOBNOST & TEHNOLOGIJA

Naslonite se i opustite

1
2
3
4
1
SENZOR ZA KIŠU I SVJETLO

Senzor za kišu otkriva kada pada kiša te automatski uključuje brisače - vrlo jednostavno! A pomoću senzora za svjetlo vaš novi SEAT Leon utvrđuje koje je namještanje potrebno vašim glavnim svjetlima.

2
KEYLESS ENTRY & GO

Ruke su vam zauzete? Tipična situacija. Zahvaljujući sustavu bez ključa KESSY svoj novi SEAT Leon možete otključati i zaključati bez vađenja ključa iz torbe.

3
U MOM RITMU

Vozilo koje razumije vaš ritam. SEAT Leon uvijek će vas prijateljski dočekati, a gumb za pokretanje zasvijetlit će čim se s ključem u ruci približite automobilu.

4
SEAT PROFIL VOŽNJE

Stvari ne teku uvijek onako kako biste vi to željeli; naposljetku, život nije predvidljiv. Međutim, u svom vozilu ipak imate kontrolu nad svim. Odaberite između modusa vožnje Normal, Sport, Eco i Individual kako biste osigurali da i na cesti stvari teku onako kako vi to želite.

MOTORI

Efikasan izbor