Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Tehnologija

Pametna tehnologija

Održavati aktivan život može katkada biti izazov. Stoga je zasigurno od pomoći kada na raspolaganju imate svu moguću tehnologiju kako bi sve moglo teći bez problema. SEAT Leon opremljen je najnaprednijim novitetima tako da možete uživati u svakom trenutku.

Full Link tehnologija

Zabava za sve

Zahvaljujući tehnologiji Full Link i 8-inčnom infotainment sustavu, u SEAT Leonu imate sve što vam je potrebno za zabavu, ali i kako biste ostali na pravom putu.

Otkrijte kako funkcionira
Oprema

Indukcijski punjač

Možda je već postalo navikom imati rezervni plan, ali u SEAT Leonu možete se opustiti. Kada je baterija vašeg telefona prazna, uvijek je tu još i bežični punjač. I što je još bolje: manje kabela, manje stvari koje vam smetaju!

Udobnost & Tehnologija

Naslonite se i opustite

Senzori za kišu i svjetlo

Senzor za kišu otkriva kada pada kiša te automatski uključuje brisače - vrlo jednostavno! A pomoću senzora za svjetlo vaš SEAT Leon utvrđuje koje je namještanje potrebno vašim glavnim svjetlima.

Ulazak bez ključa

Ruke su vam zauzete? Tipična situacija. Zahvaljujući sustavu bez ključa KESSY svoj SEAT Leon možete otključati i zaključati bez vađenja ključa iz torbe.

U svom ritmu

Vozilo koje razumije vaš ritam. SEAT Leon uvijek će vas prijateljski dočekati, a gumb za pokretanje zasvijetlit će čim se s ključem u ruci približite automobilu.

Seat profili vožnje

Stvari ne teku uvijek onako kako biste vi to željeli; naposljetku, život nije predvidljiv. Međutim, u svom vozilu ipak imate kontrolu nad svim. Odaberite između modusa vožnje Normal, Sport, Eco i Individual kako biste osigurali da i na cesti stvari teku onako kako vi to želite.

Kamera za vožnju unatrag

Dodatan par očiju

Koji vozač ne bi želio imati oči i na leđima? SEAT Leon pak ima drugo najbolje rješenje u obliku kamere za vožnju unatrag. Ona brine za to da vam ne promakne ništa što se događa iza vas.

Digitalni kokpit

Jedan pogled je dovoljan.

Svi vama važni podaci, naprijed i u središtu. Digitalni kokpit prikazuje sve što vam je potrebno - od karte i još mnogo više.

Istražite

Želite doznati više o modelu SEAT Leon?