Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
SIGURNOST

Možete biti mirni

U novom SEAT Leonu uvijek ćete se osjećati sigurno zahvaljujući tehničkim sustavima kao što su sustav zaštite pješaka i potpora kod prometnog zastoja. Sve što vam je potrebno da biste bili smireni prilikom svake vožnje!

POTPORA KOD PROMETNOG ZASTOJA

Dosta je stresa, uživajte!

U novom SEAT Leonu prometni zastoj može biti prilika za opuštanje. Potpora kod prometnog zastoja procjenjuje udaljenost od vozila ispred vas te regulira povećanje i smanjenje ubrzanja.

Sustav zaštite pješaka

Uvijek spreman na iznenađenja

Dodatni par očiju nikad se ne može prevariti. Sustav zaštite pješaka evidentira ako netko prolazi ispred vozila i prije automatskog kočenja daje zvučno i vizualno upozorenje.

POTPORA ZA HITNE SLUČAJEVE

Brine o vama

U novom SEAT Leonu možete se opustiti znajući da potpora za hitne slučajeve intervenira kada vi to niste u stanju učiniti na način da automatski započinje postupak kočenja kako bi vas upozorila i u konačnici potpuno zaustavila vozilo.

SUSTAV PREPOZAVANJA UMORA

Otvorenih očiju

Aktivni stil života pun je uzbuđenja i može uzrokovati umor. Ne morate se brinuti ako ste na putu jer će vas sustav prepoznavanja umora održavati budnima.

ADAPTIVNI TEMPOMAT (ACC)

Mala dodatna pomoć

Namjestite konstantnu brzinu i uživajte u svojoj svakodnevnoj vožnji. Adaptivni tempomat brine za ubrzavanje i usporavanje u skladu sa stanjem u prometu. Vi možete maknuti nogu s papučice gasa i opustiti se.

DETALJI FUNKCIJA

POTPORA PRI VOŽNJI

Potpora zadržavanja vozila na voznom traku

Potpora zadržavanja vozila na voznom traku pomaže vam da ostanete u željenom voznom traku te vas upozorava ako iz njega izlazite i automatski korigira smjer vozila.

Potpora za duga svjetla

Potpora za duga svjetla automatski prebacuje s dugih na kratka svjetla i obrnuto. Ona identificira kako promet iz suprotnog smjera tako i vozila ispred vas te osvijetljene stambene četvrti.

Sustav prepoznavanja prometnih znakova

Sustav prepoznavanja prometnih znakova sinkroniziran je s vašom prednjom kamerom. Senzori detektiraju ograničenja brzine, zabrane pretjecanja i najave radova na cesti s ciljem da vas upozore na ono što slijedi.