Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
DIZAJN

Najmodernija privlačnost

Novi SEAT Leon modernog je i jedinstvenog dizajna, što mu daje neusporedivu privlačnost koja je prikladna za sve aktivnosti. On nudi i izuzetno puno prostora kako biste mogli uživati u najboljim trenucima u životu i proživjeti svaki dan bez ograničenja.

VANJSKI DIZAJN

Jedinstvena vanjština

Vanjski izgled novog SEAT Leona odmah će vas privući. Njegove su linije pažljivo birane i na taj je način nastalo elegantno vozilo aerodinamičnih linija kojemu prednji i stražnji branici dodaju još ono nešto.

LED GLAVNA SVJETLA

Osvijetlite svaku vožnju

Pomakom do promjene

Potpuna LED glavna svjetla novog SEAT Leona upečatljive su ikone dizajna. Ona u sebi objedinjuju ljepotu dizajna, poboljšanu tehnologiju i sigurnost.

BOJE KAROSERIJE

Savršeni izbor boja

Ostalo
LAKOMETALNI KOTAČI

Potpuna elegancija

Savršena dodatna oprema koja vam omogućuje da dizajnirate svoje vozilo točno onako kako želite. S opcijskim kotačima od lakog metala veličine između 16" i 18" pronaći ćete pravu opciju.

UNUTRAŠNJI DIZAJN

Uskočite

Prilikom dizajniranja unutrašnjosti novog SEAT Leona mislili smo na vaše suputnike i prvenstveno na vas. Osim luksuznih presvlaka sjedala i zamašnog prostora tu su i novokoncipirana armaturna ploča u potpunosti prilagođena vozaču i osvijetljena vozačka konzola. Zahvaljujući ovom ergonomičnom dizajnu možete bez problema pristupiti svim nevjerojatnim funkcijama ovog automobila, dok svi suputnici na stražnjim sjedalima mogu uživati u komforu.

PRESVLAKE SJEDALA

Vrijeme je za kvalitetu

Jeste li se udobno smjestili? Tako i treba biti. Novi SEAT Leon je s izborom visokokvalitetnih presvlaka sjedala spreman za svaku vožnju. Suputnici mogu uživati u najudobnijoj opuštenoj vožnji.

VIŠEBOJNO AMBIJENTALNO OSVJETLJENJE

Komfor u svakoj boji

Odabir boje

Obojite svaku vožnju pomoću ambijentalnog osvjetljenja u različitim bojama. Pronađite boju koja odgovara vašem raspoloženju.

OPREMA

XCELLENCE - tako se živi

Uživajte u životu u velikom stilu uz varijantu opreme XCELLENCE u novom SEAT Leonu. Učinite svaku vožnju jedinstvenim doživljajem s ovim dodatnim daškom elegancije zahvaljujući kromiranim detaljima i izvanrednim finesama u izvedbi.

ARMATRUNA PLOČA

Ergonomični dizajn za vozača

KROMIRANI DETALJI

Izvedeni s malim luksuznim finesama

KOTAČI OD LAKOG METALA

Ekskluzivni dizajn

REŠETKA HLADNJAKA

Upadljiv, moderan izgled

LED STRAŽNJA SVJETLA

Savršena harmonija dizajna i tehnike
OPREMA

FR - dinamika u svakom detalju

Varijanta opreme FR savršena je za vozače sportskog duha. Ona donosi još više dinamike u SEAT Leon. 17“ kotači od lakog metala, ekskluzivne presvlake sjedala i kolo upravljača od kože omogućuju vam da osjetite kvalitetu na vlastitoj koži. A uz detalje opreme, kao što su aluminijske letvice u pragovima i ekskluzivni branici, možete biti sigurni da ćete uvijek ostaviti pozitivan dojam.

PANORAMSKI STAKLENI KROV

Osvijetlite svoju vožnju

KOLO UPRAVLJAČA

Osjetite kvalitetu

ALUMINISKI PRAG

Uočljivi detalji

FR LOGO

Ekskluzivni detalji

FR KOŽNI MJENJAČ

Osjetna kvaliteta