Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće

Aktualne SEAT akcije

Program pogodnosti za studente

SEAT Studentski mix

Sa željom da studentima u Hrvatskoj omogući bolje uvjete studiranja, te razne pogodnosti prilikom kupnje automobila, od 21. svibnja 2018. godine marka SEAT, dijelom i u suradnji sa Studentskim Zborom Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilištem u Zagrebu, pokreće program stipendija, događanja, te pogodnosti prilikom kupnji SEAT modela - "SEAT Studentski mix".

Između ostalih pogodnosti, svim studentima u Hrvatskoj nudi se poseban paket pogodnosti prilikom kupnje SEAT modela, a pod nazivom SEAT Studentski mix, a koji uključuje:

  • Popust do 10% ovisno o modelu
  • 4,99% kamata za financiranje putem Porsche leasinga
  • Cool poklon za svakog kupca