Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće

Pogodnosti za studente

SEAT Studentski mix

21.05.2019

Sa željom da studentima u Hrvatskoj omogući bolje uvjete studiranja, te razne pogodnosti prilikom kupnje automobila, od 21. svibnja 2018. godine marka SEAT, dijelom i u suradnji sa Studentskim Zborom Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilištem u Zagrebu, pokreće program stipendija, događanja, te pogodnosti prilikom kupnji SEAT modela - "SEAT Studentski mix".

Tako će se na jesen ove godine u suradnji sa Studentskim Zborom Sveučilišta u Zagrebu pokrenuti natječaj za više SEAT stipendija koje će studentima pružiti financijsku potporu tijekom studija. Također, marka SEAT se pojavljuje kao jedan od glavnih sponzora više evenata u organizaciji Studentskog zbora koje studentima pružaju kontakt s potencijalnim poslodavcima, te omogućuju brojne sportsko-kulturne sadržaje, a kao što su - "Ostani u Hrvatskoj", "Studentski dani sporta", "Radićevi dani", " Kampusijada", te "SCoolFest".

Dodatno na to, svim studentima u Hrvatskoj nudi se poseban paket pogodnosti prilikom kupnje SEAT modela, a pod nazivom SEAT Studentski mix, a koji uključuje:

  • Popust do 10% ovisno o modelu
  • 4,99% kamata za financiranje putem Porsche leasinga
  • Cool poklon za svakog kupca

* Posebna ponuda "SEAT Studentski mix" vrijedi za sve studente u Hrvatskoj uz predočenje važećeg studentskog indeksa ili studentske iskaznice uz potvrdu fakulteta o studentskom statusu. Korištenje bilo koje pogodnosti iz "Studentskog mixa" isključuje korištenje drugih SEAT promo ponuda, akcija i posebnih uvjeta financiranja. Popusti ovise o modelu i odnose se na neto prodajnu cijenu, a maksimalan popust od 10% odnosi se na Leon Xcellence, FR i Cupra modele. Leon FR Plus model je isključen iz akcije. Slike automobila i poklona su simbolične. **Informativna ponuda u tarifi SEAT STUDENTSKI MIX 05/2018. za financiranje u EUR putem Porsche leasing d.o.o. i financijskog leasinga plus za SEAT IBIZA 1.0 MPI 55kW Cool. Cijena vozila: 102.601,75kn; rok financiranja: 60mj.; mjesečna rata: 1.090kn; učešće: 10%; zadnja mjesečna rata: 44.307kn; otkupna rata: 1.120kn; trošak zaključenja Ugovora: 655kn; ukupna naknada za leasing: 120.658kn; preporučena godišnja km: 10.000km; EKS: 5,42%. Ova ponuda vrijedi za studente uz predočenje važećeg studentskog indeksa ili studentske iskaznice uz potvrdu fakulteta o studentskom statusu  (nositelj leasinga: student; kod nezaposlenih studenata obvezan: jamac-platac); kombiniranje s drugim ponudama Porsche leasinga nije moguće.