Pogodnosti za studente

SEAT Studentski mix

21.05.2019

Sa željom da studentima u Hrvatskoj omogući bolje uvjete studiranja, te razne pogodnosti prilikom kupnje automobila, od 21. svibnja 2018. godine marka SEAT, dijelom i u suradnji sa Studentskim Zborom Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilištem u Zagrebu, pokreće program stipendija, događanja, te pogodnosti prilikom kupnji SEAT modela - "SEAT Studentski mix".

Tako će se na jesen ove godine u suradnji sa Studentskim Zborom Sveučilišta u Zagrebu pokrenuti natječaj za više SEAT stipendija koje će studentima pružiti financijsku potporu tijekom studija. Također, marka SEAT se pojavljuje kao jedan od glavnih sponzora više evenata u organizaciji Studentskog zbora koje studentima pružaju kontakt s potencijalnim poslodavcima, te omogućuju brojne sportsko-kulturne sadržaje, a kao što su - "Ostani u Hrvatskoj", "Studentski dani sporta", "Radićevi dani", " Kampusijada", te "SCoolFest".

Dodatno na to, svim studentima u Hrvatskoj nudi se poseban paket pogodnosti prilikom kupnje SEAT modela, a pod nazivom SEAT Studentski mix, a koji uključuje:

  • Popust do 10% ovisno o modelu
  • 4,99% kamata za financiranje putem Porsche leasinga
  • Cool poklon za svakog kupca

* Posebna ponuda "SEAT Studentski mix" vrijedi za sve studente u Hrvatskoj uz predočenje važećeg studentskog indeksa ili studentske iskaznice uz potvrdu fakulteta o studentskom statusu. Korištenje bilo koje pogodnosti iz "Studentskog mixa" isključuje korištenje drugih SEAT promo ponuda, akcija i posebnih uvjeta financiranja. Popusti ovise o modelu i odnose se na neto prodajnu cijenu, a maksimalan popust od 10% odnosi se na Leon Xcellence, FR i Cupra modele. Leon FR Plus model je isključen iz akcije. Slike automobila i poklona su simbolične. **Informativna ponuda u tarifi SEAT STUDENTSKI MIX 05/2018. za financiranje u EUR putem Porsche leasing d.o.o. i financijskog leasinga plus za SEAT IBIZA 1.0 MPI 55kW Cool. Cijena vozila: 102.601,75kn; rok financiranja: 60mj.; mjesečna rata: 1.090kn; učešće: 10%; zadnja mjesečna rata: 44.307kn; otkupna rata: 1.120kn; trošak zaključenja Ugovora: 655kn; ukupna naknada za leasing: 120.658kn; preporučena godišnja km: 10.000km; EKS: 5,42%. Ova ponuda vrijedi za studente uz predočenje važećeg studentskog indeksa ili studentske iskaznice uz potvrdu fakulteta o studentskom statusu  (nositelj leasinga: student; kod nezaposlenih studenata obvezan: jamac-platac); kombiniranje s drugim ponudama Porsche leasinga nije moguće.