Digitalno otvaranje

Iz Barcelone u svijet: CASA SEAT slavi svoj svjetski debi online inauguracijom

02.06.2020
  • U četvrtak, 04. lipnja, CASA SEAT prvi će put pokazati svoje prostore javnosti u okviru virtualnog otvaranja
  • Digitalno otvaranje započet će u 12:00 sati na globalnom YouTube kanalu marke SEAT
  • Marka SEAT stvorila je objekt CASA SEAT kako bi odala počast gradu koji je svjedočio njezinu rođenju prije 70 godina
  • Prostor će fizički otvoriti svoja vrata kada to bude dopustila epidemiološka situacija u vezi s COVID-19 pandemijom

Barcelona/Zagreb, 02. lipnja 2020. godine CASA SEAT prvi put otvara svoja vrata svijetu u četvrtak, 04. lipnja, putem virtualne prezentacije koja će javnosti predstaviti zgradu koja se nalazi u samom srcu Barcelone. Tako će voditelji poduzeća i ambasadori marke voditi virtualne posjetitelje kroz razne prostore i sobe kako bi im pružili uvide u pojedinosti svega što će CASA SEAT nuditi nakon što se i fizički otvori.

 

Jedna od osoba zaduženih za praćenje posjetitelja objekta CASA SEAT tijekom toga virtualnog otvaranja bit će Wayne Griffiths, potpredsjednik tvrtke SEAT nadležan za prodaju i marketing te predsjednik uprave marke CUPRA. Video će biti dostupan s titlovima na engleskom jeziku, a započet će u 12:00 sati (SEV) putem globalnog kanala marke SEAT na platformi YouTube.

CASA SEAT odaje počast Barceloni, gradu koji je svjedočio rođenju marke SEAT prije 70 godina. Ovaj je objekt istovremeno, uz predanost da postane središtem za mobilnost ovoga grada, mjesto s kojeg će poduzeće moći gledati u budućnost, promicati urbanu kulturu i ponuditi ljudima mjesto za sastajanje na kojem će moći razmišljati o idejama, voditi razgovore te se suočavati s izazovima mobilnosti i održivosti sutrašnjice.

POJEDINOSTI O VIRTUALNOJ PREZENTACIJI

četvrtak, 04. lipnja
12:00 sati (SEV)
https://www.youtube.com/seat