Neponovljiva ponuda za SEAT Leon modele u plug-in hibridnoj verziji

Iskoristite:
5.000 € državnih poticaja*
+ 2.500 € SEAT Bonusa**
+ 500 € na MOON e-Charge kartici***

* Državni poticaji vrijede samo za fizičke osobe, a njihovo odobravanje isključivo je u nadležnosti Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, te postoji mogućnost da Fond nakon pregleda dokumentacije s prijave na Javni poziv ne odobri poticaj. Za sve detalje oko državnih poticaja vrijede uvjeti iz Javnog poziva objavljenog od strane Fonda na web stranici https://www.fzoeu.hr/
** Akcija vrijedi za vrijeme trajanja Javnog poziva FZOEU-a i odnosi se na sva nova vozila iz narudžbe. Ukoliko kupac i ne ostvari državne poticaje, navedeni iznos SEAT Bonusa i vrijednosnog poklona na MOON e-Charge kartici vrijediti će u istome navedenom razdoblju trajanja Javnog poziva FZOEU-a.
SEAT Leon PHEV modeli: kombinirana prosječna potrošnja goriva motora na unutarnje izgaranje 4,6 - 5,8 l/100km, kombinirana prosječna vrijednost emisije CO2 motora na unutarnje izgaranje 120 - 132 g/km, ponderirana potrošnja goriva hibridnog sustava 1,1  l/100km, ponderirana potrošnja električne energije elektromotora 14,7  kWh/100km, kombinirana prosječna vrijednost emisije CO2 hibridnog sustava 25 - 26 g/km.
***Kupac kupnjom plug-in hibridnog vozila, u vremenu trajanja javnog poziva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za sufinanciranjem kupnje novih energetski učinkovitih vozila za fizičke osobe, na poklon dobiva karticu "MOON e-charge Hrvatska" u vrijednosti 500€ s PDV-om.
Kupac navedeni iznos može koristiti za punjenje vozila na više od 1.000 priključaka na području Republike Hrvatske do navedenog iznosa uz iskoristivost od godinu dana od dana sklapanja ugovora o korištenju. Nakon isteka jednog od uvjeta troškovi punjenja se naplaćuju korisniku kartice.
Dostupne punionice sa svim relevantnim podacima su vidljive u MOON e-Charge Hrvatska aplikaciji na koju se kupac prijavljuje nakon ugovaranja usluge s Porsche Croatia d.o.o. Usluga punjenja se aktivira RFID karticom ili MOON e-Charge Hrvatska aplikacijom.

SEAT LEON

Otkrijte naše plug-in hibridne modele

SEAT LEON Sportstourer

Otkrijte naše plug-in hibridne modele

Za detaljan izračun ponude SEAT Leon modela koji uključuje sve popuste molimo obratite se ovlaštenom SEAT trgovcu