SUV vozila marke SEAT

Za sve vaše potrebe

Samo hrabro. Naša ponuda SUV vozila pruža vam pregršt prostora, veću bezbrižnost, kilometre zabave i bezbrojne razloge da dišete punim plućima.

SEAT Arona

Naš kompaktni SUV.

Istražite svijet s višeg položaja. Uz dinamičan stil i zaista svestrane performanse, naš SUV nudi markantniji vanjski dizajn, LED glavna svjetla, potpuno nove osvijetljene otvore za zrak i još puno toga.

 • Uz aplikaciju SEAT CONNECT imat ćete daljinski pristup modelu SEAT Arona te ćete moći otključavati i zaključavati vrata ili provjeravati njihov status gdje god se nalazili.

 • 10,25" SEAT digitalan kokpit omogućava vam izbor i dijeljenje karti, aplikacija, podataka o vožnji te sustavima potpora, kao što je Lane Assist, na 3 jednostavna prikaza.

 • Bezbrižna vožnja. Uz intuitivnu sigurnosnu tehnologiju, kao što je sustav potpore Travel Assist, imat ćete poluautonomnu pomoć tijekom svakog kilometra putovanja. 
SEAT Ateca

Obiteljski SUV.

Odvažan i robusniji nego ikada, prvi SUV marke SEAT s lakoćom se hvata u koštac s modernim životom. On predstavlja kombinaciju impresivnih performansi, 19" strojno poliranih lakometalnih naplataka i sportskog vanjskog dizajna.

 • Savršena sinkronizacija. Tehnologija Full Link omogućuje vam povezivanje vašeg smartphonea s 9,2" zaslonom infotainment sustava kada uđete u vozilo.
 • Krenite ugodno. SEAT Ateca isporučuje se s aplikacijom SEAT CONNECT kojom možete unaprijed namjestiti idealnu temperaturu i prije ulaska u vozilo.
 • Prepustite se. Postavite brzinu i dopustite da je prediktivna automatska regulacija razmaka zadržava uz automatsko prilagođavanje drugim vozačima na cesti. 
SEAT Tarraco e-HYBRID

Naš najveći SUV

Sa 7 sjedala SEAT Tarraco najveći je u našoj ponudi. Sada je također dostupan kao e-HYBRID, pri čemu sadrži iste, prepoznatljive karakteristike dizajna poput benzinske verzije, no omogućava vam vožnju bez emisija štetnih tvari.

 • Brže punjenje uz SEAT Charger za električni doseg od 46 km (WLTP). Ili uživajte u kombiniranom dosegu od 750 km (WLTP) sukupnom sistemskom snagom od 245 KS.
 • Provjerite razinu napunjenosti uz aplikaciju SEAT CONNECT i s lakoćom pronađite stanice za punjenje na 9,2" dodirnom zaslonu.
 • Uz ikonične 20" strojno polirane lakometalne naplatke za vrhunski stil i performanse.
 • 7 sjedala s mogućnošću konfiguracije, kapacitet prtljažnika od 760 l i 1920 l ukupnog kapaciteta s preklopljenim stražnjim sjedalima.

Prostran. Potpuno opremljen.

Sve što vam je potrebno.

Bežično punjenje

Naša SUV vozila imaju Connectivity Box: umetnite smartphone i uživajte u bežičnom punjenju.

Jednostavno parkiranje

Potpora za parkiranje automatski vas uvodi u parkirno mjesto, a kamera Top View na infotainment zaslonu jasno prikazuje što se nalazi iza i oko vas.

Potpora u vožnji

Napredni sustavi, kao što je Travel Assist, poluautomatizirano prepoznaju radove na cesti te prilagođavaju vašu brzinu u skladu sa situacijom.  

Sigurnost

Sustav Pre-Crash zateže sigurnosne pojaseve i zatvara prozore te će u kombinaciji sa sustavom e-Call, čak stupiti u kontakt s hitnom službom.

Više o našim SUV vozilima

Najčešća pitanja

Što je SUV marke SEAT?  

Kratica SUV označava "sportsko rekreativno vozilo", odnosno "Sports Utility Vehicle". U ovom segmentu vozila oduvijek smo nudili dinamične, sportske opcije sa stilskom i prostranom karoserijom. U nekima od naših varijanti opreme primijetit ćete dodatnu pozornost posvećenu većoj udobnosti radi iskorištavanja punog potencijala SUV vozila.  Naša ponuda SUV vozila seže od najmanjeg, SEAT Arona, do vozila srednje veličine, SEAT Ateca, te sve do najvećeg, SEAT Tarraco.

Koje su varijante opreme marke SEAT dostupne u ponudi SUV vozila?

Za modele SEAT Arona i SEAT Ateca dostupne su sljedeće varijante opreme: 

 • Reference: Sve ključne značajke koje su vam potrebne u svakodnevnom životu.
 • Style: Klasičan i elegantan dizajn.
 • XPERIENCE:  Vrhunske značajke s izvrsnom završnom obradom.
 • FR: Čista snaga i sportski karakter.

 

Za model SEAT Tarraco dostupne su sljedeće varijante opreme: 

 • Style: Ključne značajke u unutarnjem i vanjskom području.
 • XCELLENCE: Sofistikacija na najvišoj razini i spremnost za sve.
 • FR:  Ikoničan, prepoznatljiv i sportski karakter koji je spreman za sljedeći izazov.  
Što je mali SUV marke SEAT?

Mali SUV, kao što je SEAT Arona, urbano je SUV vozilo idealno za većinu vozača. SEAT Arona objedinjuje kompaktne dimenzije iz segmenta A0 (prikladnog za urbani životni stil) te povećanu prostranost i iskoristivost.

Što je plug-in hibridni SUV?

Marka SEAT krenula je na put prema elektrifikaciji fokusiranjem na tehnologiju PHEV (plug-in hibridno električno vozilo). Naš je prvi PHEV SUV model SEAT Tarraco e-HYBRID, a on je dostupan s varijantama opreme XCELLENCE i FR.  Te opcije objedinjuju iskoristivost SUV vozila i višeg stupnja učinkovitosti, čime se dobiva ekološki prihvatljivija verzija SUV vozila.