SUV vozila marke SEAT

Za sve vaše potrebe

Samo hrabro. Naša ponuda SUV vozila pruža vam pregršt prostora, veću bezbrižnost, kilometre zabave i bezbrojne razloge da dišete punim plućima.

SEAT Arona

Naš kompaktni SUV.

Istražite svijet s višeg položaja. Uz dinamičan stil i zaista svestrane performanse, naš SUV nudi markantniji vanjski dizajn, LED glavna svjetla, potpuno nove osvijetljene otvore za zrak i još puno toga.

  • Uz aplikaciju SEAT CONNECT imat ćete daljinski pristup modelu SEAT Arona te ćete moći otključavati i zaključavati vrata ili provjeravati njihov status gdje god se nalazili.

  • 10,25" SEAT digitalan kokpit omogućava vam izbor i dijeljenje karti, aplikacija, podataka o vožnji te sustavima potpora, kao što je Lane Assist, na 3 jednostavna prikaza.

  • Bezbrižna vožnja. Uz intuitivnu sigurnosnu tehnologiju, kao što je sustav potpore Travel Assist, imat ćete poluautonomnu pomoć tijekom svakog kilometra putovanja. 
SEAT Ateca

Obiteljski SUV.

Odvažan i robusniji nego ikada, prvi SUV marke SEAT s lakoćom se hvata u koštac s modernim životom. On predstavlja kombinaciju impresivnih performansi, 19" strojno poliranih lakometalnih naplataka i sportskog vanjskog dizajna.

  • Savršena sinkronizacija. Tehnologija Full Link omogućuje vam povezivanje vašeg smartphonea s 9,2" zaslonom infotainment sustava kada uđete u vozilo.
  • Krenite ugodno. SEAT Ateca isporučuje se s aplikacijom SEAT CONNECT kojom možete unaprijed namjestiti idealnu temperaturu i prije ulaska u vozilo.
  • Prepustite se. Postavite brzinu i dopustite da je prediktivna automatska regulacija razmaka zadržava uz automatsko prilagođavanje drugim vozačima na cesti. 
SEAT Tarraco e-HYBRID

Naš najveći SUV

Sa 7 sjedala SEAT Tarraco najveći je u našoj ponudi. Sada je također dostupan kao e-HYBRID, pri čemu sadrži iste, prepoznatljive karakteristike dizajna poput benzinske verzije, no omogućava vam vožnju bez emisija štetnih tvari.

  • Brže punjenje uz SEAT Charger za električni doseg od 46 km (WLTP). Ili uživajte u kombiniranom dosegu od 750 km (WLTP) s ukupnom sistemskom snagom od 245 KS.
  • Provjerite razinu napunjenosti uz aplikaciju SEAT CONNECT i s lakoćom pronađite stanice za punjenje na 9,2" dodirnom zaslonu.
  • Uz ikonične 20" strojno polirane lakometalne naplatke za vrhunski stil i performanse.
  • 7 sjedala s mogućnošću konfiguracije, kapacitet prtljažnika od 760 l i 1920 l ukupnog kapaciteta s preklopljenim stražnjim sjedalima.

Prostran. Potpuno opremljen.

Sve što vam je potrebno.

Bežično punjenje

Naša SUV vozila imaju Connectivity Box: umetnite smartphone i uživajte u bežičnom punjenju.

Jednostavno parkiranje

Potpora za parkiranje automatski vas uvodi u parkirno mjesto, a kamera Top View na infotainment zaslonu jasno prikazuje što se nalazi iza i oko vas.

Potpora u vožnji

Napredni sustavi, kao što je Travel Assist, poluautomatizirano prepoznaju radove na cesti te prilagođavaju vašu brzinu u skladu sa situacijom.  

Sigurnost

Sustav Pre-Crash zateže sigurnosne pojaseve i zatvara prozore te će u kombinaciji sa sustavom e-Call, čak stupiti u kontakt s hitnom službom.

Često postavljana pitanja i odgovori