Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Sigurnost

Budite bez brige

Za roditelje je unutarnji mir od najveće važnosti. Stoga u SEAT Leon Sportstourer možete biti mirni jer se vi i vaša obitelj možete neprestano osjećati sigurnima zahvaljujući tehničkim sustavima kao što je sustav prepoznavanja umora ili adaptivni tempomat.

Potpora kod prometnog zastoja

Dosta je stresa, uživajte!

U SEAT Leonu Sportstourer prometni zastoj možete učiniti prilikom za opuštanje. Potpora kod prometnog zastoja izračunava razmak od drugih automobila te regulira vaše ubrzanje, pri čemu zadržava sigurnu i ravnomjernu udaljenost od vozila ispred vas.

Adaptivni tempomat

Mala dodatna pomoć

Namjestite konstantnu brzinu i uživajte u svojoj svakodnevnoj vožnji. Adaptivni tempomat brine za ubrzavanje i usporavanje u skladu sa stanjem u prometu. Vi možete maknuti nogu s papučice gasa i opustiti se.

Paket sustava potpore

Opušten život

Sustav prepoznavanja umora

Vođenje obitelji uvijek donosi uzbuđenja, a to može svakoga umoriti. Međutim, ne morate se brinuti ako ste na putu jer će vas sustav prepoznavanja umora održavati budnima.

Potpora za duga svjetla

Potpora za duga svjetla automatski prebacuje s dugih na kratka svjetla i obrnuto. Ona identificira promet iz suprotnog smjera i vozila ispred vas te osvijetljene stambene četvrti.

Sustav prepoznavanja prometnih znakova

Sustav prepoznavanja prometnih znakova sinkroniziran je s vašom prednjom kamerom. Senzori detektiraju ograničenja brzine, zabrane pretjecanja i radove na cesti te vas upozoravaju na ono što slijedi. 

Stop & Go

Zaštitite okoliš

Smanjite svoje emisije CO2 i pritom još i uštedite. Sustav za vožnje s čestim zaustavljanjima i kretanjima isključuje motor kada je vozilo u stanju mirovanja. Čim se vozilo ispred vas pokrene, motor se ponovno uključuje i vi nastavljate s vožnjom.

Sustav zaštite pješaka

Uvijek spreman na iznenađenja

Dodatni par očiju nikad se ne može prevariti. Sustav zaštite pješaka evidentira ako netko prolazi ispred vozila i prije automatskog kočenja daje zvučno i vizualno upozorenje.

Sustavi potpore u vožnji su elektronički pomoćni uređaji u motornim vozilima koji pomažu vozaču u određenim vozačkim situacijama. Međutim, ovi sustavi podliježu fizičkim i sistemskim ograničenjima i ne oslobađaju vozača odgovornosti za upravljanje svojim vozilom. Dozanjte (prije vašeg prvog putovanja) u vašem priručniku za uporabu koja su ograničenja sustava potpore u vožnji.