Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Tehnologija

Moderno roditeljstvo

SEAT Leon Sportstourer opremljen je svim tehničkim finesama tako da čak i roditelji mogu uživati u svakom trenutku vožnje. Tu su funkcije poput bežičnog punjača (Wireless Charger) i potpore pri parkiranju pomoću kojih svaka vožnja teče bez problema.

Indukcijski punjač

Plan B

Možda je već postalo navikom imati rezervni plan, ali u SEAT Leon Sportstourer možete se opustiti. Kada je baterija vašeg telefona prazna, uvijek je tu još i bežični punjač. I što je još bolje: manje kabela, manje stvari koje vam smetaju!

Digitalni kokpit

Jedan pogled je dovoljan.

Sve informacije, naprijed i u središtu pozornosti. Digiralni kokpit prikazuje sve informacije koje su vam potrebne - kartu i još mnogo toga.

Pomoć pri parkiranju

Jednostavno parkiranje

Kamera za vožnju unatrag

Kojem vozaču ne bi bile potrebne oči i na leđima? SEAT Leon Sportstourer pak ima drugo najbolje rješenje u obliku kamere za vožnju unatrag. Zahvaljujući ovoj funkciji neće vam promaknuti ništa što se događa iza vas.

Pomoć pri parkiranju sprijeda i straga

Mjerač razmaka za parkiranje sprijeda i straga daje zvučno upozorenje ako se previše približite nekoj prepreci.

Pomoć pri parkiranju straga

SEAT Leon Sportstourer vidi ono što vi ne možete vidjeti. On vas drži na sigurnoj udaljenosti od prepreke koja se može nalaziti iza vozila dok se parkirate.

Full Link tehnologija

Zabava za sve

Zahvaljujući Full Link tehnologiji i 8" infotainment sustavu, vaš SEAT Leon Sportstourer ST opremljen je svime što vam je potrebno za zabavu tijekom cijelog putovanja, kao i upute kako biste ostali na pravom putu.

Tehnologija

Inteligentne dodatne funkcije

SEAT Profili vožnje

U svom vozilu vi imate kontrolu. Odaberite između modusa vožnje Normal, Sport, Eco i Individual kako biste osigurali da se na cesti sve odvija onako kako vi to želite.

Senzor za kišu i svjetlo

Senzor za kišu registrira kada pada kiša te automatski uključuje brisače - vrlo jednostavno! A pomoću senzora za svjetlo vaš SEAT Leon Sportstourer utvrđuje koje je namještanje potrebno vašim glavnim svjetlima.

Električna parkirna kočnica

Ako već morate na puno toga misliti, razveselit će vas činjenica da se električna parkirna kočnica automatski aktivira čim se vozilo zaustavi. Ovaj sustav sprječava kotrljanje vozila u mirovanju ili prilikom kretanja pomoću Auto Hold funkcije. Jedna stvar manje za koju se morate brinuti.

Navigacijski sustav

Na pravom putu

Navigacijski sustav s 8" dodirnim zaslonom za vas pronalazi najbržu rutu kamo god da se uputite. Bilo da vozite sina na nogometnu utakmicu ili obavljate kupovinu, uvijek ćete doći na vrijeme.

Želite doznati više o modelu SEAT Leon Sportstourer ST?