Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Dodatna oprema

Savršen suputnik - svaki dan

Odaberite odgovarajuću dodatnu opreme i pretvorite svoju SEAT Atecu u savršenog suputnika kroz sve dnevne obaveze.

Stražnji dio vozila

Ostavite dojam

Uz tri različite varijante ispušne cijevi s izmjenjivim oblogom u četiri dostupne boje - za tren ćete osmisliti vlastiti sportski izričaj i zasjati na cesti. Obloge su dostupne su bojama Samoa narančasta, Konnekt plavoj, Emotion crvenoj i Crossover srebrnoj. Sigurno ćete pronaći svoju idealnu kombinaciju. 

Organizirate prtljažnik

Rutina po vašoj mjeri

Organizirajte svoju dnevnu rutinu prema vašoj mjeri. Uz rješenja za transport sve ostaje tamo gdje i priprada.

Dekorativni interijer

Unesite boju u svakodnevnicu

Unesite boju u svakodnevnicu uređenjem interijera u Samoa narančastoj, Konnekt plavoj, Emotion crvenoj i Crossover srebrnoj boji. Vrata, kolo upravljača, srednja upravljačka ploča savršeno odgovaraju vašem stilu.

Dječje sjedalice

Djeca u prometu

Sigurnost vaše djece je naš, kao i vaš, glavni prioritet. Originalna SEAT sjedala za djecu savršeno se uklapaju u vaš SEAT.

Rješenja

Svakodnevne avanture

Ispunite svakodnevnicu avanturama. Za dodatni prostor u vašoj SEAT Ateci postavite krovni nosač i jednostavno prevezite bicikl, snowboard ili skije.

Želite doznati više o modelu SEAT Ateca?