Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
SIGURNOST

Opušteno kroz grad

Sigurnosne funkcije nove SEAT Atece specijalno su razvijene za vaš osjećaj sigurnosti i opuštenosti tijekom cijelog dana.

LED SVJETLO "WELCOME"

Uvijek i svugdje dobrodošli

Kome je još zabavno tražiti svoje parkirano vozilo u gradu? Posebno navečer. Zato svjetlo dobrodošlice mijenja sve. Nova SEAT Ateca projicira svoju siluetu u obliku kruga na podu i tako olakšala traženje vozila po mraku.

 

UPALITE SVJETLO

UPALITE SVJETLO

LED SVJETLO "WELCOME"

Uvijek i svugdje dobrodošli

Kome je još zabavno tražiti svoje parkirano vozilo u gradu? Posebno navečer. Zato svjetlo dobrodošlice mijenja sve. Nova SEAT Ateca projicira svoju siluetu u obliku kruga na podu i tako olakšala traženje vozila po mraku.

 

Asistent za vožnju u prometnoj gužvi

Bez zastoja

Stres zbog prometnih zastoja i usporene vožnje je gotov. Asistent za vožnju u gužvi mjeri udaljenost između vozila i automatski prilagođava brzinu kretanja, zadržavajući pritom vozilo u voznom traku. Osim toga, asistent za naglo kočenje će pomoći u slučaju da se svojim vozilom previše približite vozilu ispred sebe.

Sustav prepoznavanja mrtvog kuta

Sve na vidiku

Za sigurnu vožnju autocestom brine poseban LED pokazatelj u bočnom ogledalu, koji uočava i signalizira približavanje drugog vozila. Osim toga, vaše će se vozilo prilikom izalska iz parkirnog mjesta potpuno zaustaviti ukoliko se iza nalazi drugo vozilo ili prepreka.

ACC (Automatska regulacija razmaka) i tempomat

Gradski suživot

Svako putovanje postaje užitak i svaka vožnja opušteno iskustvo: Postavite željenu brzinu, a vaša SEAT Ateca će osigurati idealan razmak imeđu vozila. Ipak, jednom tipkom vraćate potpunu kontrolu u svoje ruke.

 

FRONT ASSIST

Uvijek prema naprijed

Olakšajte si svakodnevnicu uz automatsku regulaciju razmaka, koja će upozoriti vozača na smanjenu udaljenost do vozila ispred. Ne reagira li vozač, sustav Front Assist će automatski usporiti vozilo. Zaštita za pješake će automatski zastaviti vozilo, čim prepozna pješake na kolniku.

 

Posebne funkcije

Asistent u vožnji

POTPORA ZADRŽAVANJA VOZILA NA VOZNOM TRAKU

Prepoznavanjem oznaka na kolniku potpora zadržavanja vozila na voznom traku može pomoći u izbjegavanju jednog čestog uzroka sudara. Kada sustav otkrije da ste neželjeno izlazite iz voznog traka, upozorava vas zvučno i vizualno te vas polagano vraća natrag.

POTPORA ZA DUGA SVJETLA

Potpora za duga svjetla reagira na različite svjetlosne uvjete te nudi najbolje i najšire moguće osvjetljenje ceste. Pritom na sebe preuzima zadaću promjene osvjetljenja i brine za to da ne dođe do zasljepljivanja prometa iz suprotnog smjera. Stoga vi više ne morate sami prebacivati s dugih na kratka svjetla i obrnuto.

SUSTAV PREPOZNAVANJA PROMETNIH ZNAKOVA

Ova praktična funkcija prepoznaje prometne znakove preko prednje kamere i prikazuje odgovarajuće informacije na zaslonu. Čak i u slučajevima nepreglednosti, zahvaljujući ovoj funkciji sve će vam se nalaziti u vidnom polju.

LED tehnologija

Svjetla velegrada

SVJETLA

Osvijetlite svoju svakodnevicu i svoje raspoloženje sa SEAT Ateca najmodernijom svjetlosnom LED tehnologijom.