Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Tehnologija

Pametne ideje

SEAT Ateca krije mnoštvo pametnih ideja koje vašu svakodnevnicu čine sigurnom, raznolikom i umreženom.

4DRIVE tehnologija

Nezaustavljiva

Sa 4Drive pogonom na sva četiri kotača možete uvijek biti sigurni i opušteni - bez obzira na vremenske uvjete i teren. Aktivirajte profile vožnje "Off-Road" ili "Snow" i uživajte u veličanstvenoj vožnji. 

Promijenite vremenske uvjete
Top View kamera i sustav potpore pri parkiranju

Jednostavno parkiranje

Što se parkiranja tiče, stres više ne predstavlja nikakav čimbenik. Kamera Top View nudi pogled na okolinu od 360 stupnjeva te vam pomaže izbjeći udubljenja na cesti, a potpora upravljanja pri parkiranju Park Assist parkirat će umjesto vas i automatski te savršeno uvesti automobil u parkirno mjesto.

Indukcijski punjač

Prazna baterija? Nema problema!

Napunjena baterija, potpuno bežično. Položite svoj smartphone u pretinac za indukcijsko punjenje vaše SEAT Atece i započnite punjenje baterije vašeg smarthonea bez punjača.

Dostupan od 2018

Digitalni kokpit

Funkcionalnosti

Male pomoći za svaki dan

Električni poklopac prtljažnika

Električni poklopac prtljažnika omogućit će vam otvaranje prtljažnika SEAT Atece, bez upotrebe ruku. Jednostavno nogom kliznite ispod prostora prtljažnika, a njegov će se poklopac otvoriti automatski.

Kessy

Sustav zaključavanja i pokretanja bez ključa KESSY omogućuje vam otključavanje vrata, a da pritom ne morate vaditi ključ iz torbe. Vaša se SEAT Ateca automatski otključava čim joj se približite.

Heartbeat

Čim se vozač s ključevima približi vozilu, gumb za pokretanje SEAT Atece pulsira u ritmu otkucaja srca.

Električna kuka

Zahvaljujući ovoj praktičnoj funkciji, električna će se kuka se pritiskom na gumb rasklopiti i zaklopiti.

Full Link tehnologija

Uvijek umreženi

Olakšajte si dan i ostanite povezani pomoću Full Link tehnologije u SEAT Ateci. Možete uživati u svim vašim mobilnim aplikacijama u automobilu, i to na 8" dodirnom zaslonu infotainment sustava. I tijekom puta, iskoristite sve prednosti vaših aplikacija.

Promijenite prikaz ekrana
Seat profili vožnje

Individualni užitak u vožnji

Odaberite način na koji biste svaki dan željeli voziti, i to s tipkom Driver Experience. Možete odabrati među modusima Normal, Sport, Eco i Individual. Modus 4WD vozaču k tomu omogućuje aktiviranje učinkovitih offroad funkcija.

Želite znati više o modelu SEAT Ateca?