Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Dodatna oprema

Ne žalite ni za čime. Doživite sve.

U potrazi ste za promjenom? Bez obzira na to kamo vas put odvede, svoj novi SEAT Tarraco možete opremiti u skladu s time.

Eksterijer

Imate svoj prepoznatljiv stil?

Markantne, elegantne ukrasne letvice za vaša svjetla za maglu, bočna vrata i poklopac prtljažnika. Tako ćete stvoriti svoj sasvim osoban izgled.

Rješenja za prtljažnik

Jednostavno ponesite sve sa sobom.

Ništa ne mora ostati kod kuće. Višenamjenski pribor za prtljažnik, mreže i elastične trake nude jednostavna rješenja za svaku situaciju.

Gornja ladica za prtljažnik

Više slobodnog prostora za vas.

Imate dodatnu opremu? S dvije razine u prtljažniku u svojem SUV-u imate još više razloga jednostavno krenuti na put i činiti sve što vas veseli.

Oprema za transport

Važan je sadašnji trenutak.

Zašto biste odgađali za kasnije? S držačem za skije, držačem za bicikl, držačem za dasku za surfanje ili krovnom kutijom sa sobom možete ponijeti sve što vam treba.

Podne prostirke

Izgledaju dobro. Od vrha do dna.

Detalji su ono što je važno. Podne prostirke savršeno zaokružuju stilski izgled vašeg novog modela SEAT Tarraco.

Prednji i stražnji štitnici za blato

Utabani putovi su vam dosadni?

Nove staze nisu uvijek prohodne. Prednji i stražnji štitnici za blato štite vaš novi SEAT Tarraco od prljavštine i udaraca kamenčića.

Želite znati više novom SEAT Tarraco?