Tehnologija

Život je prekratak za bilo što drugo osim najboljeg.

Sa suvremenom tehnologijom ne postoje nikakva ograničenja. SEAT Tarraco pobrinut će se da ostanete povezani. I da uvijek raspolažete najnovijim informacijama.

Potpora za manevriranje prikolicom

Nijedan izazov nije prevelik.

Napredni senzori. Automatsko upravljanje. Čak i s prikolicom straga, SEAT Tarraco može savladati i najkompliciranija parkirna mjesta.

Park Assist i Top View kamera

Veliki SUV. Mali troškovi.

Uz Top View kameru s prikazom od 360˚, napredne senzore i automatsko upravljanje parkiranje je kao dječja igra za SEAT Tarraco.

SEAT digitalni kokpit

Sve važno je u vidnom polju.

Sustav prepoznavanja prometnih znakova. Navigacija. Automatska regulacija razmaka. Sustav Front Assist i potpora zadržavanja vozila na voznom traku. Sve informacije na 10" TFT zaslonu s mogućnošću individualizacije. Odmah pred očima.

8,25" zaslon sa SEAT Full Link tehnologijom

Više udobnosti. Svaki dan.

Sa SEAT Full Link tehnologijom možete aplikacije na svojem pametnom telefonu povezati s dodirnim zaslonom radio ili radio/navigacijskog uređaja putem USB veze. Jednostavno i sigurno.

Komfor i užitak

Ništa vas ne može zaustaviti.

Grijano vjetrobransko staklo

Zimi ćete se radovati kad ne budete morali strugati led s vjetrobranskog stakla.

Grijano kolo upravljača

Sakrijte se od hladnoće i zagrijte ruke za veći komfor i bolju kontrolu. Neizostavno za ekstremne uvjete vožnje.

Grijana sjedala sprijeda i straga

Svi se žele voziti s vama. Prva klasa i u drugom redu sjedala.

Grijanje vozila u mirovanju

Kada uđete u vaš SEAT Tarraco, on je već prethodno namješten na vašu željenu temperaturu. Stoga ne trebate čekati da biste krenuli u život.

Full LED tehnologija

Osvijetlite put.

Nastavite pomicati svoje granice sa 100% LED prednjim i stražnjim svjetlima svog SEAT Tarraca. Stražnji dinamični pokazivači smjera već čekaju.

Virtualna pedala -vrata prtljažnika kojima upravlja senzor

Treća ruka za pomoć.

Imate velike planove? Kad su vam ruke pune, prtljažnik možete otvoriti i zatvoriti bez upotrebe ruku.

Doživljaj vožnje

Nemojte se pitati: „Zašto da?“ Pitajte se: „Zašto ne?“

Sound sustav BeatsAudio™

Dobra glazba uvijek je u modi. 400-W pojačalo. Vrhunski subwoofer. 10 savršeno usklađenih zvučnika. Za savršen užitak u glazbi.

4Drive

Spreman na sve? 4Drive pogon na sve kotače ima snagu za svladavanje svih uvjeta na cesti. Tu su također i poboljšana vuča, stabilnost i prianjanje na cesti.

SEAT profili vožnje

S različitim modusima vožnje prilagodit ćete reakciju motora te karakteristiku upravljanja stupnjevima prijenosa (kod DSG mjenjača) svojem stilu vožnje: Komfort, Eco, Sport i Individual te dodatno Offroad i Snow s pogonom na sve kotače 4Drive.

Želite znati više o SEAT Tarracu?

Fotografije su simbolične.

Sustavi potpore dodatni su elektronički uređaji u motornim vozilima koji podržavaju vozača u određenim vozačkim situacijama. Međutim, ovi sustavi podliježu ograničenjima i ne oslobađaju vozača od odgovornosti za upravljanje njegovim vozilom. Molimo, informirajte se (prije vašeg prvog putovanja) u vašim operativnim uputama u kojoj mjeri vas sustav potpore podržava.